Ervaar het gemak van een goede en volledige app voor rijinstructeurs

De applicatie ‘Dation Onderweg’ is speciaal voor rijinstructeurs die veel onderweg zijn en het liefst direct de administratie verwerken. Lessen inplannen, betalingen regelen, kilometerregistratie, vorderingenkaarten invullen, examenresultaten verwerken en nog veel meer. Lees wat je allemaal kunt doen met de handige app van Dation.

Hoe makkelijk is het om na een rijles nog even samen met de leerling een nieuwe les in te plannen, een afspraak te verzetten of een betaling door te voeren? Als instructeur ben je veel onderweg, dus heb je vaak te maken met zaken die je eigenlijk ook onderweg wilt regelen. Toch moet je die vaak uitstellen tot je weer terug bent op kantoor. Bijvoorbeeld omdat je de algemene agenda niet bij de hand hebt, de leerling nog niet in het systeem staat of omdat je simpelweg je pen bent vergeten. Daardoor moet je vaak zaken dubbel noteren. Erg onhandig en het kost veel tijd, plus er bestaat een hoge kans op fouten. Daarom is er een app speciaal voor instructeurs die veel onderweg zijn en het liefst direct de administratie verwerken. In dit artikel lees je over deze app en haar mogelijkheden.

Bijna niets is onmogelijk

Van het toevoegen van een leerling tot het bijhouden van vorderingenkaarten en nog veel meer, bijna niets is te gek. De afgelopen periode is de app op veel punten uitgebreid. Een groot deel van deze nieuwe functies zijn ontwikkeld dankzij de gebruikersfeedback en dat laat dus zien hoe waardevol de mening van jou als gebruiker is. Ben jij al Dation Onderweg gebruiker? Blijf dan vooral je mening delen. Maar voor nu vertellen we je meer over de huidige mogelijkheden binnen Dation Onderweg.

‘Dation Onderweg is ontzettend makkelijk, simpel en overzichtelijk in gebruik, dat scheelt mij behoorlijk wat stress in de lesauto.’
Jan Kok – Rijschool Mirrer

Wat kun je met Dation Onderweg?

Dation Onderweg zit boordevol mogelijkheden en functionaliteiten die zijn onderverdeeld in vier grote groepen, ‘Agenda’, ‘Leerlingen’, ‘Kilometers’ en ‘Instellingen’. Ook wel bekend als de menu-structuur. De functionaliteiten die daar onder vallen zijn:

Agenda-opties
– Je persoonlijke agenda inzien (in zowel dag- als weekoverzicht)
– Afspraken plannen, bewerken en verwijderen
– De agenda van een collega inzien
– Afspraken plannen, bewerken en verwijderen in de agenda van jouw collega
– Met één knop terug naar de huidige datum (dag van vandaag)
– Examenresultaten invullen via de afspraak
– Navigeer direct naar de volgende afspraak locatie

Leerlingopties
– Leerlingen zoeken, toevoegen en bewerken
– Cursus toevoegen aan leerling
– Tegoed, cursussen en afspraken inzien
– Leerlingen inplannen
– Leerlingen een betaalverzoek sturen (met Tikkie)
– Betalingen toevoegen en koppelen aan bestaande facturen
– Contactgegevens delen met GGD (corona contactonderzoek)
– Leerling checklist invullen
– Vorderingenkaart invullen
– Cursussen afsluiten

Kilometer opties
– Kilometers per voertuig registeren

Instelling opties
– Informatie over de app inzien
– Chat met Dation
– In-app toegang tot de kennisbank
– Corona vragenlijst

‘Met Dation Onderweg heb ik altijd mijn agenda bij de hand!’
Usha Bachoe – Rijschool Una

Dation Onderweg is te downloaden in jouw App Store of Google Play. Zo heb je gelijk alles wat je als instructeur nodig hebt in jouw broekzak.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Dation

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ervaar het gemak van een goede en volledige app voor rijinstructeurs | RijschoolPro

Ervaar het gemak van een goede en volledige app voor rijinstructeurs

De applicatie ‘Dation Onderweg’ is speciaal voor rijinstructeurs die veel onderweg zijn en het liefst direct de administratie verwerken. Lessen inplannen, betalingen regelen, kilometerregistratie, vorderingenkaarten invullen, examenresultaten verwerken en nog veel meer. Lees wat je allemaal kunt doen met de handige app van Dation.

Hoe makkelijk is het om na een rijles nog even samen met de leerling een nieuwe les in te plannen, een afspraak te verzetten of een betaling door te voeren? Als instructeur ben je veel onderweg, dus heb je vaak te maken met zaken die je eigenlijk ook onderweg wilt regelen. Toch moet je die vaak uitstellen tot je weer terug bent op kantoor. Bijvoorbeeld omdat je de algemene agenda niet bij de hand hebt, de leerling nog niet in het systeem staat of omdat je simpelweg je pen bent vergeten. Daardoor moet je vaak zaken dubbel noteren. Erg onhandig en het kost veel tijd, plus er bestaat een hoge kans op fouten. Daarom is er een app speciaal voor instructeurs die veel onderweg zijn en het liefst direct de administratie verwerken. In dit artikel lees je over deze app en haar mogelijkheden.

Bijna niets is onmogelijk

Van het toevoegen van een leerling tot het bijhouden van vorderingenkaarten en nog veel meer, bijna niets is te gek. De afgelopen periode is de app op veel punten uitgebreid. Een groot deel van deze nieuwe functies zijn ontwikkeld dankzij de gebruikersfeedback en dat laat dus zien hoe waardevol de mening van jou als gebruiker is. Ben jij al Dation Onderweg gebruiker? Blijf dan vooral je mening delen. Maar voor nu vertellen we je meer over de huidige mogelijkheden binnen Dation Onderweg.

‘Dation Onderweg is ontzettend makkelijk, simpel en overzichtelijk in gebruik, dat scheelt mij behoorlijk wat stress in de lesauto.’
Jan Kok – Rijschool Mirrer

Wat kun je met Dation Onderweg?

Dation Onderweg zit boordevol mogelijkheden en functionaliteiten die zijn onderverdeeld in vier grote groepen, ‘Agenda’, ‘Leerlingen’, ‘Kilometers’ en ‘Instellingen’. Ook wel bekend als de menu-structuur. De functionaliteiten die daar onder vallen zijn:

Agenda-opties
– Je persoonlijke agenda inzien (in zowel dag- als weekoverzicht)
– Afspraken plannen, bewerken en verwijderen
– De agenda van een collega inzien
– Afspraken plannen, bewerken en verwijderen in de agenda van jouw collega
– Met één knop terug naar de huidige datum (dag van vandaag)
– Examenresultaten invullen via de afspraak
– Navigeer direct naar de volgende afspraak locatie

Leerlingopties
– Leerlingen zoeken, toevoegen en bewerken
– Cursus toevoegen aan leerling
– Tegoed, cursussen en afspraken inzien
– Leerlingen inplannen
– Leerlingen een betaalverzoek sturen (met Tikkie)
– Betalingen toevoegen en koppelen aan bestaande facturen
– Contactgegevens delen met GGD (corona contactonderzoek)
– Leerling checklist invullen
– Vorderingenkaart invullen
– Cursussen afsluiten

Kilometer opties
– Kilometers per voertuig registeren

Instelling opties
– Informatie over de app inzien
– Chat met Dation
– In-app toegang tot de kennisbank
– Corona vragenlijst

‘Met Dation Onderweg heb ik altijd mijn agenda bij de hand!’
Usha Bachoe – Rijschool Una

Dation Onderweg is te downloaden in jouw App Store of Google Play. Zo heb je gelijk alles wat je als instructeur nodig hebt in jouw broekzak.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Dation

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.