Veel examens afgelast wegens storm

De storm Eunice die vrijdag door het land raasde had ook invloed op examens en toetsen bij het CBR. In provincies met code rood werden alle theorie- en praktijkexamens, toetsen en rijtesten afgelast. In de andere provincies werd per plaats en examen een besluit gemaakt.

Wegens de storm waren op 18 februari in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland en Flevoland alle theorie- en praktijkexamens, toetsen en rijtesten afgelast. In de andere provincies bekeek het CBR per plaats en per examen of het kan doorgaan. In alle gevallen staat de veiligheid voorop.

Het examencentrum laat weten dat een geannuleerd examen kosteloos verplaatst kan worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.