Wolf rijbewijsshop heeft eigen app laten ontwikkelen

Wolf Rijbewijsshop heeft een app laten ontwikkelen waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op de les door middel van instructievideo’s. Hiermee hoopt de rijschool dat leerlingen sneller hun rijbewijs halen en als betere bestuurder de weg op gaan. Met de app kunnen leerlingen tevens lessen inplannen en meteen afrekenen.

WOLF rijbewijsshop heeft door reclamebureau Netvlies een app laten ontwikkelen voor de leerlingen. Hiermee hoopt de rijschool, die rijlessen verzorgd in ruim zeventig plaatsen, dat leerlingen beter voorbereid naar de les komen en daardoor sneller slagen voor het rijbewijs. Ook zorgt de app voor een stukje handigheid in de planning voor zowel de leerlingen als de instructeurs.

Lessen inplannen

Met de nieuwe app kunnen leerlingen zelf hun nieuwe les inplannen. Dit voorkomt extra werk voor de instructeur of de klantenservice. Hiermee kunnen tevens gaten in de agenda van de instructeur eenvoudiger worden ingevuld en kunnen geen eventuele misverstanden ontstaan in de planning. WOLF wilde leerlingen en de eigen organisatie ontlasten door een app te ontwikkelen waarop leerlingen zelf de planning kunnen regelen.

De applicatie

WOLF heeft instructievideo’s en online trainingen ontwikkeld waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op bijzondere verrichtingen. Als de volgende les bijvoorbeeld het straatje keren wordt behandeld, krijgt de leerling voorafgaand aan de les video’s doorgestuurd om zich vast voor te voorbereiden.

In de app kan de leerling tevens haar eigen lesplan volgen. De instructeur kan opmerkingen bij de les plaatsen, zodat de leerling kan zien waar ze de volgende keer nog aan moet werken en wat er goed ging. Ook kan de leerling scores bijhouden van de verschillende rijvaardigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.