CBR-examencentrum Groningen krijgt frisse look

CBR-examencentrum Groningen krijgt frisse look

De CBR-locatie aan de Protonstraat 3 in Groningen Foto: CBR

De CBR locatie in Groningen wordt in het eerste kwartaal van 2023 aan de buitenkant vernieuwd. Ook het luchtbehandelingssysteem wordt aangepast. De examens, toetsen en rijtesten gaan wel door, maar onder aangepaste omstandigheden.

“We verwachten lawaai tijdens de werkzaamheden”, schrijft het CBR. “Ook wordt het op veel dagen moeilijk om te parkeren op de plekken achter het gebouw aan de Protonstraat 3.”

Om alles in goede banen te leiden worden er gedurende de verbouwing verkeersregelaars ingezet en worden er vanaf januari aanvullende maatregelen genomen. Zo zullen de praktijkexamens voor rijbewijs B in het grootste gedeelte van de tijd beginnen en eindigen op de parkeerplekken tegenover de achterkant van het CBR-gebouw. Voor de rijtesten geldt hetzelfde.

Daarnaast worden alle beroepsexamens van januari tot en met april 2023 verplaatst naar LCW Groningen aan de Westpoort Londenweg 10 in Groningen. En wat de theorie-examens betreft, dit centrum blijft open op woensdag en donderdag.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.