Startsein voor MOTORbeurs Utrecht 2023

Startsein voor MOTORbeurs Utrecht 2023

Impressie van de MOTORbeurs Utrecht Foto: MOTORbeurs Utrecht

De MOTORbeurs Utrecht 2023 gaat donderdag om 10.00 uur van start in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Van 23 tot en met 26 februari kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen met workshops, talkshows, clinics en stuntshows. 

De in 1984 voor het eerst georganiseerde beurs wordt als het walhalla gezien voor motorliefhebbers en is dan ook ieder jaar drukbezocht. Volgens beursmanager Rachel Jankowsky is het animo voor deze editie van de MOTORbeurs Utrecht dit jaar ‘ongekend’. “We hebben nog nooit zoveel tickets in de voorverkoop gehad”, vertelt zij aan motor.nl.

Naast het uitgebreide programma zijn er dit jaar vijf nieuwe thema’s te ontdekken op de beurs, namelijk ‘Explore’, ‘Community’, ‘Customizing’, ‘Performance’ en ‘eMobility, innovatie & duurzaamheid’. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met nieuwe motoren, diverse occasions, nieuwe motorkleding en accessoires, meerdere clubs en verenigingen en stuntshows.
Zelfs voor degenen die nog geen motorrijbewijs hebben is er een oplossing. “Maak op de beurs je eerste motormeters”, luidt de website van MOTORbeurs Utrecht 2023.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Startsein voor MOTORbeurs Utrecht 2023 | RijschoolPro
Startsein voor MOTORbeurs Utrecht 2023

Startsein voor MOTORbeurs Utrecht 2023

Impressie van de MOTORbeurs Utrecht Foto: MOTORbeurs Utrecht

De MOTORbeurs Utrecht 2023 gaat donderdag om 10.00 uur van start in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Van 23 tot en met 26 februari kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen met workshops, talkshows, clinics en stuntshows. 

De in 1984 voor het eerst georganiseerde beurs wordt als het walhalla gezien voor motorliefhebbers en is dan ook ieder jaar drukbezocht. Volgens beursmanager Rachel Jankowsky is het animo voor deze editie van de MOTORbeurs Utrecht dit jaar ‘ongekend’. “We hebben nog nooit zoveel tickets in de voorverkoop gehad”, vertelt zij aan motor.nl.

Naast het uitgebreide programma zijn er dit jaar vijf nieuwe thema’s te ontdekken op de beurs, namelijk ‘Explore’, ‘Community’, ‘Customizing’, ‘Performance’ en ‘eMobility, innovatie & duurzaamheid’. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met nieuwe motoren, diverse occasions, nieuwe motorkleding en accessoires, meerdere clubs en verenigingen en stuntshows.
Zelfs voor degenen die nog geen motorrijbewijs hebben is er een oplossing. “Maak op de beurs je eerste motormeters”, luidt de website van MOTORbeurs Utrecht 2023.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.