Finntax garandeert bereikbaarheid Team Verkeerspro in Zweden

‘Optimale bereikbaarheid is voor ons vanzelfsprekend’. Met die zin opent Finntax haar eigen website. Het bedrijf sponsort Team Verkeerspro tijdens de Arctic Challenge met een mobile internetstick en  een mobiele telefoon met abonnement en het bijbehorende roaming verkeer.

“Op die manier kunnen ze iedereen op de hoogte houden”, spreekt Laura van de Rijke, de marketing manager van Finntax, uit. “We sponsoren dit samen met  T-mobile, één van onze Top Partners waar wij mee samenwerken op dit gebied. T-mobile is concreet bezig met het bereikbaarheidsvraagstuk en dit is een mooi evenement om te laten zien dat ze het aankunnen.”

T-mobile garandeert dat ze overal bereikbaar zijn.” De Arctic Challenge trekt door de uiterste uithoeken van Zweden en het thuisfront is er uiteraard veel aan gelegen om de deelnemers te kunnen ‘volgen’. Team Verkeerspro zal dan ook telefonisch bereikbaar zijn, maar hoopt de ervaringen ook middels Twitter te kunnen delen. Ze kunnen zo vanuit de auto met de internetstick via de laptop inloggen op het internet en hun ervaringen ter plekke delen. ”

We zijn bij Team Verkeerspro terecht gekomen via Fritjof Terlingen van Wolf Rijbewijsshop, waar wij ook zaken mee doen. Onze sponsoractiviteiten zijn heel divers, maar dit is wel nieuw voor ons. Het is overigens een heel leuke  uitdaging om aan iedereen te bewijzen dat de bereikbaarheid van T-Mobile optimaal is. Daarnaast is het een spannende race die wij zelf ook onder de aandacht zullen brengen bij onze klanten, zodat ook zij dit avontuur kunnen volgen.”

Naast mobiele telefonie  richt Finntax  zich doorgaans op alle soorten van communicatie binnen het bedrijfsleven. Van de Rijke: “De ontwikkelingen in  deze branche gaan razendsnel, voor een leek bijna niet te volgen. Daar spelen wij op in  doormiddel van State of the art oplossingen gecombineerd met professionele dienstverlening.  Ook de nieuwste technieken als het nieuwe werken hebben wij live draaien in onze Solution Centers. Deze  markt is zichtbaar aan het groeien, en wij laten graag zien wat dit voor organisaties kan betekenen.

Ook het track-en-trace is nog altijd een hot-item. “Als werkgever kun je altijd zien waar je mensen zijn, op die manier kun je nog efficiënter werken en strakker plannen. Uiteindelijk bespaar je als bedrijf geld en door efficiënter te plannen en minder kilometers te verrijden is het ook nog eens beter voor het milieu.”Daarnaast is rittenregistratie niet meer nodig want het is tevens een registratietool voor de belastingdienst.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Finntax, neem dan eens een kijkje op www.finntax.nl

Wij wensen team Verkeerspro heel veel succes met de Artic Challenge en we zullen ze op de voet volgen!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.