Team Verkeerspro presteert weer boven verwachting

Team Verkeerspro blijft maar doordenderen in de Arctic Challenge. Woensdag werd de tweede etappe afgewerkt. Lang leken Joan Blaas en Fritjof Terlingen af te koersen op een podiumplaats, maar het laatste deel van de etappe werden slechts achttien van de mogelijke vijftig punten behaald.

Geen podiumplaats derhalve, maar slechts een stek in de subtop van de etappe. Overall doet Team Verkeerspro het echter nog altijd boven verwachting met momenteel een negende plaats in het klassement.

Blaas: “Het ging gewoon weer erg goed alleen het blijft lastig om de ideale tijd te rijden. We zaten er in het laatste deel tien minuten naast, dat kost dan dertig punten. Maar we gingen vandaag met de auto wel iedereen voorbij. Een BMW, een Porsche, noem maar op…”

Hoe dat kan? “De auto heeft erg veel grip en de techniek helpt ons enorm.” Ondanks een moeizame start heeft Team Verkeerspro het dan ook erg goed naar de zin in de Arctic Challenge. “Ook het sfeertje is hier gewoon erg goed.”

Donderdag is er een rustdag ingepland. “We gaan lekker sneeuwscooteren, daar hebben we uiteraard veel zin in. En dan begint vrijdag de lange tocht op weg naar huis, dat zal zeker nog erg zwaar worden.”

Team Verkeerspro van minuut-tot-minuut volgen, kijk dan op: https://www.rijschoolpro.nl/arctic-challenge/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Team Verkeerspro presteert weer boven verwachting”

Theya C.T. van Rutte|20.01.10|21:44

“Team Verkeerspro heeft het dan ook erg goed naar de zin in de Arctic Challenge. “Ook het sfeertje is hier gewoon erg goed.”

Had dit ook zeker verwacht van deze fanatieke enthousiaste mannen.
Morgen wordt vast ook weer een leuke dag: “lekker sneeuwscooteren, daar hebben we uiteraard veel zin in”. Wel RUSTIG??
Fijne avond! Good Night!!! XX Th en HEEL VEEL PLEZIER MET ALLES!!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.