horloge, tijd

Onderzoek: Hoe deelt u als rijschoolhouder uw tijd in?

Bij het hebben van een rijschool komt veel meer kijken dan alleen lesgeven. Administratie, contact met leerlingen, marketing, planning, noem maar op. Hoeveel tijd bent u overal aan kwijt? En hoe deelt u als rijschoolhouder of rijinstructeur die tijd in? Doe mee aan het VerkeerPro.nl onderzoek.

Met dit onderzoek kunnen we u nog beter informeren over ontwikkelingen in de rijschoolbranche. VerkeersPro.nl vraagt u als rijschoolhouder of rijinstructeur de vragenlijst in te vullen. We danken alvast hartelijk voor de medewerking. De resultaten zijn spoedig op VerkeersPro.nl terug te lezen.

Doe mee aan het onderzoek

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.