Lees nu ons online eindejaarsmagazine!

sterretjes, vuurwerk, eindejaar, van unsplash (free)

Om het jaar af te sluiten heeft de redactie van RijschoolPro een speciaal magazine gemaakt. Hierin vind je onder meer het verslag van het Online Rijschool Event en een terugblik op afgelopen jaar in twaalf artikelen, met een bijzonder verhaal uitgelicht.

Het zal je vast niet zijn uitgaan dat op 16 december het Online Rijschool Event 2021 plaatsvond. Heb je niet gekeken of wil je nog even een samenvatting met de belangrijkste bevindingen lezen? Download dan ons gratis magazine.

Hier vind je niet alleen een uitgebreid verslag van het evenement en de eindejaarscolumn van Bovag-voorzitter Arno Smits, maar ook een terugblik op afgelopen jaar. Met het best gelezen verhaal van elke maand, nemen we je vliegensvlug mee door 2021. Daarnaast hebben we een mooi verhaal uitgezocht dat de redactie in het bijzonder is bijgebleven. Met dit verhaal willen we het jaar eindigen met iets positiefs en hiermee gelijk de toon zetten voor het nieuwe jaar; wat maakt het vak van de rijinstructeur zo mooi?

Download het magazine gratis door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk het hele Online Rijschool Event 2021 terug via deze link. 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lees nu ons online eindejaarsmagazine! | RijschoolPro

Lees nu ons online eindejaarsmagazine!

sterretjes, vuurwerk, eindejaar, van unsplash (free)

Om het jaar af te sluiten heeft de redactie van RijschoolPro een speciaal magazine gemaakt. Hierin vind je onder meer het verslag van het Online Rijschool Event en een terugblik op afgelopen jaar in twaalf artikelen, met een bijzonder verhaal uitgelicht.

Het zal je vast niet zijn uitgaan dat op 16 december het Online Rijschool Event 2021 plaatsvond. Heb je niet gekeken of wil je nog even een samenvatting met de belangrijkste bevindingen lezen? Download dan ons gratis magazine.

Hier vind je niet alleen een uitgebreid verslag van het evenement en de eindejaarscolumn van Bovag-voorzitter Arno Smits, maar ook een terugblik op afgelopen jaar. Met het best gelezen verhaal van elke maand, nemen we je vliegensvlug mee door 2021. Daarnaast hebben we een mooi verhaal uitgezocht dat de redactie in het bijzonder is bijgebleven. Met dit verhaal willen we het jaar eindigen met iets positiefs en hiermee gelijk de toon zetten voor het nieuwe jaar; wat maakt het vak van de rijinstructeur zo mooi?

Download het magazine gratis door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk het hele Online Rijschool Event 2021 terug via deze link. 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.