Mijnders gaat wederom voor goud!

De jongens van transportbedrijf J. Mijnders uit Melissant zijn sinds de start al een zekerheidje in de top van het klassement bij ‘De Beste Vaklui rijden bij’, een wedstrijd waarbij per bedrijf drie chauffeurs ingezet worden en de strijd aangaan met andere transporteurs. Verkeerspro.nl sprak met de coach van de titelverdediger.

De deelnemers worden getest op een divers aantal onderdelen, zowel theorie als praktijk. De ploeg van J. Mijnders gaat ook aankomende zaterdag weer voor de winst, iets wat het aan de stand verplicht is daar de wedstrijd wordt gehouden op vertrouwd terrein in Melissant.

Degene die de drie chauffeurs naar goud moet coachen is Tonie Wiegel, voorheen ook deelnemer. “We hebben bij ons een vast clubje van jongens die er voor gaan. Ik probeer er nu ook meer jonge gasten bij te krijgen en dat lukt aardig al zijn ze nog wel iets banger om af te gaan.”

Bang om af te gaan of niet, Wiegel gaat voor het hoogst haalbare. “Wij gaan voor goud, dat heb ik al met de jongens overlegd. En het is natuurlijk een beetje een thuiswedstrijd voor ons, hopelijk helpt dat. Al valt het niet mee om veel volk bijeen te krijgen.”

Wat Wiegel verwacht van de wedstrijd? “Eerlijk gezegd kan ik daar weinig over zeggen, ik heb er namelijk nog niks van gezien. Maar in principe is het normaal allemaal te doen, maar je moet met alles net een beetje geluk hebben.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mijnders gaat wederom voor goud! | RijschoolPro

Mijnders gaat wederom voor goud!

De jongens van transportbedrijf J. Mijnders uit Melissant zijn sinds de start al een zekerheidje in de top van het klassement bij ‘De Beste Vaklui rijden bij’, een wedstrijd waarbij per bedrijf drie chauffeurs ingezet worden en de strijd aangaan met andere transporteurs. Verkeerspro.nl sprak met de coach van de titelverdediger.

De deelnemers worden getest op een divers aantal onderdelen, zowel theorie als praktijk. De ploeg van J. Mijnders gaat ook aankomende zaterdag weer voor de winst, iets wat het aan de stand verplicht is daar de wedstrijd wordt gehouden op vertrouwd terrein in Melissant.

Degene die de drie chauffeurs naar goud moet coachen is Tonie Wiegel, voorheen ook deelnemer. “We hebben bij ons een vast clubje van jongens die er voor gaan. Ik probeer er nu ook meer jonge gasten bij te krijgen en dat lukt aardig al zijn ze nog wel iets banger om af te gaan.”

Bang om af te gaan of niet, Wiegel gaat voor het hoogst haalbare. “Wij gaan voor goud, dat heb ik al met de jongens overlegd. En het is natuurlijk een beetje een thuiswedstrijd voor ons, hopelijk helpt dat. Al valt het niet mee om veel volk bijeen te krijgen.”

Wat Wiegel verwacht van de wedstrijd? “Eerlijk gezegd kan ik daar weinig over zeggen, ik heb er namelijk nog niks van gezien. Maar in principe is het normaal allemaal te doen, maar je moet met alles net een beetje geluk hebben.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.