Ik les met TomTom!

Het rijden met een navigatie-systeem is vanaf 1 september 2011 een verplicht examenonderdeel bij het CBR. TomTom vindt het belangrijk dat aankomende rijbewijsbezitters goed voorbereid de weg op gaan met TomTom-navigatie.

Omdat de rijschoolbranche hierin een belangrijke schakel is, krijgen rijinstructeurs forse kortingen op TomTom-navigatiesystemen via VerkeersPro.nl.  Doe mee met de actie en ontvang tot 40% korting in de webshop van TomTom.

Rijinstructeurs kopen zo voor de allerbeste prijs. Ontvang bovendien een financiële bonus voor iedere leerling die ook een TomTom navigatiesysteem koopt!

===

Schrijf je in voor de actie ‘Ik les met TomTom’

Schrijf je in voor de actie ‘Ik les met TomTom’. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com.

TomTom Navigatie-certificaat met kortingscode

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met het apparaat om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom Navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling bovendien 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Krijg een bonus voor iedere leerling die een TomTom navigatiesysteem koopt!

Zodra een leerling een door jouw uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Harde euro’s dus! Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening. Een leuke bonus!