Doorstart voor Transport Group De Vries

De Husa Transport Group gaat het failliete De Vries Transport Group in Veendam overnemen, meldt RTV Noord. Curator mr. R. Holtz uit Groningen heeft bekend gemaakt dat daardoor honderd van de 285 medewerkers hun baan behouden.

“In de afgelopen twee weken hebben er veelvuldig gesprekken plaatsgevonden met verschillende partijen over een doorstart. Uiteindelijk bleek dat het aanbod van de Husa Transportation Group het meeste perspectief bood voor de continuïteit van de onderneming, de crediteuren en de werkgelegenheid in Veendam en omstreken.”

Holtz: “De Husa Transportation Group is een groep van bedrijven die zich ten doel stelt uit te groeien tot een Europese regisseur van intermodale logistieke oplossingen met de modaliteit spoor als ‘key-differentiator’.

“De activiteiten van De Vries Transport Group zullen worden voortgezet door IMS Veendam, een volle dochter van Husa Logistic Services.”

“Husa zal de op Nederland gerichte activiteiten van De Vries Transport Group voortzetten. De werkgelegenheid is daarbij gegarandeerd voor 100 werknemers. Husa zal zich inspannen om werk voor 110 personen te behouden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.