Man overleeft ongeval met vrachtwagen niet

Bij een ernstig verkeersongeluk op de N18 (Twenteroute), op de weghelft van Lichtenvoorde naar Doetinchem, is op donderdag 24 september een 35-jarige man uit Groenlo om het leven gekomen. Bij de aanrijding waren een vrachtwagen en vier personenauto’s betrokken.

De aanrijding vond rond 15:30 uur plaats op het kruispunt van de Twenteroute met de Zelhemseweg, ter hoogte van Varsseveld. Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Voerendaal bleek achterop een rij van vier nagenoeg stilstaande auto’s te zijn gebotst.
De 35-jarige man uit Groenlo zat als bestuurder in de achterste auto en is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Zijn 33-jarige echtgenote zat naast hem. Zij is door de hulpdiensten opgevangen en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallendienst van de politie stelde ter plaatse een onderzoek in. De vrachtwagenchauffeur, die niet gewond raakte, is aangehouden en verhoord over de toedracht van de aanrijding. Ook is hem een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat geen sprake was van rijden onder invloed. Gezien de ernst van de aanrijding en het feit dat de vrachtwagenchauffeur ervan wordt verdacht de aanrijding te hebben veroorzaakt is de chauffeur in verzekering gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man overleeft ongeval met vrachtwagen niet | RijschoolPro

Man overleeft ongeval met vrachtwagen niet

Bij een ernstig verkeersongeluk op de N18 (Twenteroute), op de weghelft van Lichtenvoorde naar Doetinchem, is op donderdag 24 september een 35-jarige man uit Groenlo om het leven gekomen. Bij de aanrijding waren een vrachtwagen en vier personenauto’s betrokken.

De aanrijding vond rond 15:30 uur plaats op het kruispunt van de Twenteroute met de Zelhemseweg, ter hoogte van Varsseveld. Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Voerendaal bleek achterop een rij van vier nagenoeg stilstaande auto’s te zijn gebotst.
De 35-jarige man uit Groenlo zat als bestuurder in de achterste auto en is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Zijn 33-jarige echtgenote zat naast hem. Zij is door de hulpdiensten opgevangen en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallendienst van de politie stelde ter plaatse een onderzoek in. De vrachtwagenchauffeur, die niet gewond raakte, is aangehouden en verhoord over de toedracht van de aanrijding. Ook is hem een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat geen sprake was van rijden onder invloed. Gezien de ernst van de aanrijding en het feit dat de vrachtwagenchauffeur ervan wordt verdacht de aanrijding te hebben veroorzaakt is de chauffeur in verzekering gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.