fileprobleem

Nederlanders geloven in meer rijstroken tegen fileprobleem

fileprobleem

DEN HAAG –  Ongeveer twee derde van de Nederlanders vindt dat het aanleggen van extra rijstroken werkt om files op snelwegen op te lossen. Dat blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Verkeer en Waterstaat onder achthonderd respondenten.

Demissionair minister Camiel Eurlings (Verkeer) maakte de resultaten maandag bekend. Hij is al enige tijd druk met het aanleggen van spits- of extra rijstroken. De werkzaamheden gaan gepaard met een voorlichtingscampagne (VanAnaarBeter).

“Uit onderzoek naar de effecten blijkt dat de campagne 91 procent van het publiek bereikt. De boodschap dat er op dertig knelpunten versneld aan de weg wordt gewerkt en dat die werkzaamheden hinder opleveren, komt dus bij heel veel weggebruikers aan”, concludeert een tevreden Eurlings.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nederlanders geloven in meer rijstroken tegen fileprobleem | RijschoolPro
fileprobleem

Nederlanders geloven in meer rijstroken tegen fileprobleem

DEN HAAG –  Ongeveer twee derde van de Nederlanders vindt dat het aanleggen van extra rijstroken werkt om files op snelwegen op te lossen. Dat blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Verkeer en Waterstaat onder achthonderd respondenten.

Demissionair minister Camiel Eurlings (Verkeer) maakte de resultaten maandag bekend. Hij is al enige tijd druk met het aanleggen van spits- of extra rijstroken. De werkzaamheden gaan gepaard met een voorlichtingscampagne (VanAnaarBeter).

“Uit onderzoek naar de effecten blijkt dat de campagne 91 procent van het publiek bereikt. De boodschap dat er op dertig knelpunten versneld aan de weg wordt gewerkt en dat die werkzaamheden hinder opleveren, komt dus bij heel veel weggebruikers aan”, concludeert een tevreden Eurlings.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.