Blijf Veilig Mobiel, scootmobiel, rijschool, hindernis, parcours

Mobiele rijschool met hindernisparcours voor scootmobielers

VIDEO – Een mobiele rijschool voor scootmobielers waarbij deelnemers over een hindernisparcours rijden. Dat heeft de Belgische vereniging voor personen met een beperking Blijf Actief gemaakt. Volgens de vereniging ontbreekt het vaak aan voldoende informatie over scootmobielen en het organiseerde daarom het project ‘Blijf Veilig Mobiel’.

Het project ‘Blijf Veilig Mobiel’ is een samenwerking tussen de stad Kortrijk en Blijf Actief.

Ongevallen

Het aantal ongevallen met scootmobielen stijgt ook in België. Enerzijds is de gebruiker onwetend op het vlak van de verkeerswetgeving en de verzekeringstechnische kennis. Maar het onbreekt ook aan specifieke ervaring in het verkeer.

‘Blijf Veilig Mobiel’ springt daar op in via het concept van de mobiele rijschool. Wie de opleiding volgt, krijgt een rijbewijs.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mobiele rijschool met hindernisparcours voor scootmobielers | RijschoolPro
Blijf Veilig Mobiel, scootmobiel, rijschool, hindernis, parcours

Mobiele rijschool met hindernisparcours voor scootmobielers

VIDEO – Een mobiele rijschool voor scootmobielers waarbij deelnemers over een hindernisparcours rijden. Dat heeft de Belgische vereniging voor personen met een beperking Blijf Actief gemaakt. Volgens de vereniging ontbreekt het vaak aan voldoende informatie over scootmobielen en het organiseerde daarom het project ‘Blijf Veilig Mobiel’.

Het project ‘Blijf Veilig Mobiel’ is een samenwerking tussen de stad Kortrijk en Blijf Actief.

Ongevallen

Het aantal ongevallen met scootmobielen stijgt ook in België. Enerzijds is de gebruiker onwetend op het vlak van de verkeerswetgeving en de verzekeringstechnische kennis. Maar het onbreekt ook aan specifieke ervaring in het verkeer.

‘Blijf Veilig Mobiel’ springt daar op in via het concept van de mobiele rijschool. Wie de opleiding volgt, krijgt een rijbewijs.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.