verkeersborden

Actueel overzicht verkeersregels en verkeersborden

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een nieuwe brochure uitgebracht met actuele informatie over verkeersborden en verkeersregels in Nederland. Het gaat om een verkorte versie van de Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 voor instructief gebruik.

De brochure gaat onder meer in op verkeersregels, verkeersgedrag, verkeerstekens, aanwijzingen, bijzondere bepalingen voor gehandicapten, tijdelijke verlaging van maximumsnelheid bij verstoring olie-aanvoer en milieuzones. Achterin zit een bijlage met een overzicht van verkeersborden, voorzien van een omschrijving.

Brochure

De brochure is te downloaden vanaf de website van het ministerie. Naast de Nederlandse versie is er ook een Engelse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.