2toDrive Facebookapp

2toDrive lanceert nieuwe Facebookapp

Jongeren die meedoen aan 2toDrive, de proef voor begeleid rijden, kunnen dat deze maand op Facebook laten zien. Met de app ‘Wie Wordt Jouw Coach’ kunnen ze een foto samenstellen terwijl ze met hun coach of hun toekomstige coach in de auto zitten.

Wie de Facebook-app gebruikt kiest eerst een type auto uit het aanbod van zes. De mogelijkheden variëren van een luxueuze SUV tot een knalgele boodschappenwagen. Ook voor de coach kunnen ze selecteren uit een aantal standaardopties of een eigen Facebookvriend.

Stimuleren

De app is bedoeld om vrienden van jonge bestuurders te stimuleren om ook mee te doen met 2toDrive. Een bijkomende reden voor de actie is om toekomstige coaches te motiveren. Aan de actie is ook een wedstrijd verbonden. Deelnemers met de leukste foto van zichzelf met coach kunnen prijzen winnen, waaronder een digitale camera.

2toDrive heeft een looptijd van maximaal zes jaar. In 2015 wordt het experiment van het ministerie van Infrastructuur en Milieu geëvalueerd. Als de resultaten positief uitpakken, krijgt begeleid rijden een definitief karakter.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.