Actueel overzicht verkeersborden en verkeersregels

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een nieuwe brochure uitgebracht met actuele informatie over de Nederlandse verkeersborden en -regels. Het is een verkorte versie van de Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

De publicatie bevat informatie over verkeersgedrag, verkeersregels, verkeerstekens, bijzondere bepalingen voor gehandicapten, tijdelijke verlaging van maximumsnelheden bij verstoring olie-aanvoer en milieuzones.

Brochure

In de bijlage is daarnaast een overzicht van verkeersborden met korte omschrijving, aanwijzingen en begripsbepalingen opgenomen. Klik hier voor de brochure van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.