politiebureau

21-jarige voor de tiende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

Een 21-jarige inwoner van Maassluis is in de nacht van maandag op dinsdag voor de tiende keer aangehouden vanwege het rijden zonder rijbewijs. De bestuurder verklaarde dat hij bezig was met zijn rijopleiding en zijn theorie-examen bijna had gehaald. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt, zo laat de politie weten. 

De 21-jarige werd binnen de bebouwde kom van Maassluis door politie gesignaleerd. Hij kreeg een stopteken en bij navraag van het kenteken bleek de eigenaar niet over een rijbewijs te beschikken, zo wordt gemeld.

Rijbewijs

De jongen liet weten dat hij inderdaad zonder rijbewijs reed, maar wierp op dat zijn theorie-document bijna een feit is. Het bleek inmiddels echter al de tiende keer te zijn dat hij betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Naast het proces-verbaal dat tegen de jongen is opgemaakt, was er volgens politie dan ook reden genoeg om de auto in beslag te nemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.