Directeur Chris Verstappen van Verjo, VVN

VVN en Verjo trekken meer samen op voor verkeersveiligheid

Veilig Verkeer Nederland en Verjo maken hun samenwerking in de strijd voor een verkeersveiliger Nederland meer zichtbaar. De verkeersveiligheidsorganisatie en leermiddelenuitgever hebben daarvoor een contract ondertekend. De partijen werken al enkele jaren samen, onder andere aan de VVN Opfriscursus.

De partijen vonden elkaar enkele jaren geleden in het werkdomein senioren. Verjo leverde toen een grote inhoudelijke bijdrage aan de opfriscursus voor deze leeftijdsgroep. Later was de uitgever ook inhoudelijk sterk betrokken bij de online opfriscursus van VVN die alle automobilisten kunnen doen.

Zichtbaar

De partijen werken al drie tot vier jaar met elkaar samen, maar willen nu duidelijk naar buiten uitdragen dat zij actief en zichtbaar bijdragen aan de verkeersveiligheid in Nederland. “Met ruim dertig jaar ervaring heeft Verjo veel kennis in huis op het gebied van leermiddelen met betrekking tot verkeer en vervoer”, stelt VVN. “Dit wordt in de VVN-projecten ingezet om kennis van verkeersregels op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken. We spreken nu de intentie uit om de komende jaren nog meer samen op te trekken en ook op andere doelgroepen en verkeersrollen te werken aan het verhogen van de verkeersveiligheid.”

Verjo-directeur Chris Verstappen is verheugd met de samenwerking. “We werken al intensief samen, maar wilden het nu formaliseren en zichtbaar maken naar buiten toe. We zijn volop plannen aan het maken en bespreken voor de toekomst.” De overeenkomst werd ondertekend door Verstappen en VVN-directeur Felix Cohen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.