Opleidingspartners

VerkeersPro Academy werkt samen met de volgende opleidingsinstituten.

De Coninck Traffic Management

DCTM, één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van rijangst, fobie- en traumabegeleiding. DCTM is Partner in Business van BOVAG en verantwoordelijk voor bijscholing van ruim 900 rijinstructeurs die faalangstige rijbewijsleerlingen opleiden.

Bekijk de cursussen van De Coninck Traffic Management

Bijscholing Rijinstructeur.nl

Bijscholingen rijinstructeur.nl is de specialist op het gebied van theoretische- en praktische bijscholing. Wij beschikken over een deskundig team van docenten, die allemaal veel ervaring hebben in de rijschoolwereld. Aangezien kwaliteit voor ons maatgevend is, zijn al onze docenten tevens opgeleid als RIS docent. U kunt bij ons terecht voor theoretische bijscholingscursussen en individuele lessen voor de praktijkbijscholing.

Bekijk de cursussen van Bijscholing Rijinstructeur.nl

Knetemann Opleidingen

Al ruim 35 jaar is Knetemann Opleidingen het juiste adres voor de rijinstructie. Ons opleidingsinstituut beschikt dan ook over vakbekwame docenten die reeds vele jaren hun sporen hebben verdiend in de rijschool- en opleidingswereld. Praktijkmensen dus. En daar gaat het om. Kwaliteit en een praktijkgerichte aanpak!

Bekijk de cursussen van Knetemann Opleidingen

SAN Verkeersopleidingen

Het motto van SAN Verkeersopleidingen is; alle opleidingen moeten voldoen aan de wens en de verwachtingen van de opdrachtgever. Velen gingen u voor op de weg naar het beoogde resultaat het kunnen (blijven) uitoefenen van een beroep in het verkeer.

Bekijk de cursussen van SAN Verkeersopleidingen

Hoekstra Instructeursopleidingen

Hoekstra Instructeursopleidingen is een begrip in de regio Noord Holland. De vele jaren ervaring met duizenden cursisten gebruikt Hoekstra in hun trainingsprogramma voor de nieuwe generatie rij-instructeurs. Veiligheid, kwaliteit en een persoonlijke vorming zijn kenmerkend voor Hoekstra.

Bekijk de cursussen van Hoekstra Instructeursopleidingen

Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem

Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem is sinds 1977 dé gedegen en vertrouwde opleiding tot rij-instructeur in alle categoriën. Het docentencorps bestaat uit vakkrachten die een stevige ervaring hebben in de theorie én in de praktijk.

Bekijk de cursussen van Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem

AYAT Verkeersschool & Rij-opleidingen

Kenmerkend voor de WRM bijscholing bij Ayat Verkeersschool is de inspirerende wijze waarop wij de WRM bijscholing aanbieden. Natuurlijk worden de doelstellingen die gesteld zijn aan de betreffende WRM bijscholing uitgebreid behandeld, daarnaast slaagt onze docent er in u te inspireren, zodat u de dag na de WRM bijscholing een frisse kijk heeft op de dagelijkse lespraktijk.

Bekijk de cursussen van AYAT Verkeersschool

Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Simon en Nel Jongepier verzorgen al rij-instructeursopleidingen sinds 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit in opleidingen binnen de mobiliteitsbranche in Nederland. Door de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te toetsen en te bewaken is Jongepier Verkeersopleidingen Nederland een betrouwbaar opleidingsinstituut. Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is bij uitstek in staat de aangeboden opleidingen optimaal te verzorgen en kan bogen op hoge slagingspercentages in Nederland.

Bekijk de cursussen van Jongepier Verkeersopleidingen Nederland