Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Dation biedt rijscholen een tool waarmee zij hun rijles meer waard kunnen maken. Door overhead (kosten) te verminderen en de leerling en ouder meer te betrekken in de rijopleiding (oa. via RijbewijsApp) wordt de les meer waard en kunt u zelfs een hogere lesprijs vragen! Dation biedt vrijblijvend een demonstratie bij u op de rijschool.

dation.nl

Bent u een startende rij-instructeur en wilt u nog geen grote investeringen doen? Hebt u te maken met ondercapaciteit, wilt u kosten spreiden of wilt u bekijken of een extra lesauto iets voor uw rijschool is? Lesautolease.nl is gespecialiseerd in het leasen van lesauto’s. Wij bieden u een optimale flexibiliteit, tegen aantrekkelijke tarieven. We hebben een breed aanbod aan lesvoertuigen van de meest populaire merken, waaronder Volkswagen, BMW, Renault, Opel, Mercedes en meer. Klik verder voor meer informatie over ons wagenpark.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de rijscholenbranche: we hebben een uitgebreide technische kennis van bijvoorbeeld dubbele bedieningen en spiegels, we kennen de markt en weten wat u als rijschoolhouder belangrijk vindt. Daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

lesautolease.com

Roy Somer Opleidingen is hét adres voor de succesvolle WRM bijscholing van rijinstructeurs. Wij zorgen ervoor dat je altijd bijblijft in je vak. Alle cursussen worden gegeven door Roy Somer zelf dus kwaliteit gegarandeerd. Profiteer van onze jarenlange ervaring als rijinstructeur, als voormalige CBR-examinator én als rijcoach. We gebruiken daarbij praktijkvoorbeelden uit onze eigen meer dan 35 ervaring als rijschoolhouder. Zodat jouw slagingspercentage stijgt en jij meer nieuwe klanten aantrekt!

wrmbijscholing.nl

NuTheorie is een eendaagse auto theoriecursus aanbieder in Nederland. Nutheorie leert leerlingen op een efficiënte en verantwoorde manier de auto theorie aan, zodat zij over alle kennis beschikken voor hun praktijklessen en zij in 1 dag kunnen slagen voor het CBR auto theorie-examen! Wij werken graag samen met rijscholen om samen nog beter aankomende automobilisten op te leiden en te begeleiden.

nutheorie.nl