Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Iedereen in Nederland moet zich vrij kunnen bewegen in het verkeer op een veilige en bewuste manier. Daarom willen we het beste opleidingsinstituut zijn in de rijschoolbranche. Door onze rijinstructeurs op een zo hoog mogelijk niveau op te leiden, dragen we bij aan een veiliger verkeer in Nederland. Rijinstructeur by Jongepier is vooruitstrevend en innovatief met een unieke opleidingsmethode en met lesmateriaal dat altijd up-to-date is, met alle actuele regelgevingen vanuit overheid en branche. Rijinstructeur by Jongepier is lid van de LBVI, de Landelijke Belangenvereniging voor Verkeersopleidings Instituten. Door het voortdurend toetsen en bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening is Rijinstructeur by Jongepier een betrouwbaar opleidingsinstituut. Onze hoge slagingspercentages zijn het resultaat van onze inspanningen en spreken voor zich.

jongepier.nl

Dation biedt rijscholen een tool waarmee zij hun rijles meer waard kunnen maken. Door overhead (kosten) te verminderen en de leerling en ouder meer te betrekken in de rijopleiding (oa. via RijbewijsApp) wordt de les meer waard en kunt u zelfs een hogere lesprijs vragen! Dation biedt vrijblijvend een demonstratie bij u op de rijschool.

dation.nl

Bent u een startende rij-instructeur en wilt u nog geen grote investeringen doen? Hebt u te maken met ondercapaciteit, wilt u kosten spreiden of wilt u bekijken of een extra lesauto iets voor uw rijschool is? Lesautolease.nl is gespecialiseerd in het leasen van lesauto’s. Wij bieden u een optimale flexibiliteit, tegen aantrekkelijke tarieven. We hebben een breed aanbod aan lesvoertuigen van de meest populaire merken, waaronder Volkswagen, BMW, Renault, Opel, Mercedes en meer. Klik verder voor meer informatie over ons wagenpark.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de rijscholenbranche: we hebben een uitgebreide technische kennis van bijvoorbeeld dubbele bedieningen en spiegels, we kennen de markt en weten wat u als rijschoolhouder belangrijk vindt. Daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

lesautolease.nl

Roy Somer Opleidingen is hét adres voor de succesvolle WRM bijscholing van rijinstructeurs. Wij zorgen ervoor dat je altijd bijblijft in je vak. Alle cursussen worden gegeven door Roy Somer zelf dus kwaliteit gegarandeerd. Profiteer van onze jarenlange ervaring als rijinstructeur, als voormalige CBR-examinator én als rijcoach. We gebruiken daarbij praktijkvoorbeelden uit onze eigen meer dan 35 ervaring als rijschoolhouder. Zodat jouw slagingspercentage stijgt en jij meer nieuwe klanten aantrekt!

wrmbijscholing.nl

Welkom bij dé grootste leverancier van verkeersleermiddelen, theorieboeken, usb-sticks, online examentrainingen en interactieve e-learning.

Les één: hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt. De verklaring? Onze theoriecursussen gaan voor 90% over de praktijk. Vooral onze internet theoriecursus met theorie-examens. Die zetten je direct achter het stuur.

Les twéé: “Je bent gezakt!” Als je dit straks niet wilt horen, ga dan interactief theorie leren via www.theorie-leren.nl: een ware sensatie. Of leer via de rijschool met de hulp van toonaangevende theorielessen en het unieke klassikale Internet Response Systeem. Hét examensysteem dat het CBR hanteert! 90% slaagt de eerste keer.

Tijden zijn veranderd. “Social Media” worden steeds populairder. Niemand kan meer zonder Facebook en Twitter. Volg VekaBest en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.

Het bevorderen van verkeersveiligheid begint met gedegen theorie van VekaBest. Het zijn dé leermiddelen van VekaBest waarin altijd de nieuwste eisen van het CBR zijn verwerkt en waarin leermethodieken worden gehanteerd die een ongeëvenaard hoog slagingspercentage garanderen.

vekabest.nl