Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Dation biedt rijscholen een tool waarmee zij hun rijles meer waard kunnen maken. Door overhead (kosten) te verminderen en de leerling en ouder meer te betrekken in de rijopleiding (oa. via RijbewijsApp) wordt de les meer waard en kunt u zelfs een hogere lesprijs vragen! Dation biedt vrijblijvend een demonstratie bij u op de rijschool.

dation.nl

Bent u een startende rij-instructeur en wilt u nog geen grote investeringen doen? Hebt u te maken met ondercapaciteit, wilt u kosten spreiden of wilt u bekijken of een extra lesauto iets voor uw rijschool is? Lesautolease.nl is gespecialiseerd in het leasen van lesauto’s. Wij bieden u een optimale flexibiliteit, tegen aantrekkelijke tarieven. We hebben een breed aanbod aan lesvoertuigen van de meest populaire merken, waaronder Volkswagen, BMW, Renault, Opel, Mercedes en meer. Klik verder voor meer informatie over ons wagenpark.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de rijscholenbranche: we hebben een uitgebreide technische kennis van bijvoorbeeld dubbele bedieningen en spiegels, we kennen de markt en weten wat u als rijschoolhouder belangrijk vindt. Daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

lesautolease.com

De beste (online) leeromgeving heeft jouw label!

E-learning heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Leerlingen hebben toegang tot allerlei portals en leeromgevingen. Wij investeren in de beste online leermethode, volledig geanimeerd en ingesproken. Bovendien bieden wij onze (online) opleidingen alleen aan rijscholen aan, dus niet direct aan de leerling. Zo geven wij jou de beste tools in handen om je leerlingen op te leiden en je rijschool professioneel te runnen.[/promo]