Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Dation biedt rijscholen een tool waarmee zij hun rijles meer waard kunnen maken. Door overhead (kosten) te verminderen en de leerling en ouder meer te betrekken in de rijopleiding (oa. via RijbewijsApp) wordt de les meer waard en kunt u zelfs een hogere lesprijs vragen! Dation biedt vrijblijvend een demonstratie bij u op de rijschool.

dation.nl

Bent u een startende rij-instructeur en wilt u nog geen grote investeringen doen? Hebt u te maken met ondercapaciteit, wilt u kosten spreiden of wilt u bekijken of een extra lesauto iets voor uw rijschool is? Lesautolease.nl is gespecialiseerd in het leasen van lesauto’s. Wij bieden u een optimale flexibiliteit, tegen aantrekkelijke tarieven. We hebben een breed aanbod aan lesvoertuigen van de meest populaire merken, waaronder Volkswagen, BMW, Renault, Opel, Mercedes en meer. Klik verder voor meer informatie over ons wagenpark.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de rijscholenbranche: we hebben een uitgebreide technische kennis van bijvoorbeeld dubbele bedieningen en spiegels, we kennen de markt en weten wat u als rijschoolhouder belangrijk vindt. Daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

lesautolease.com

Leerlingen zoeken een betrouwbare, betaalbare rijschool met een hoog slagingspercentage en een goede coach. Als rijschoolhouder zoekt u dat in een lesauto: betrouwbaar, scherp geprijsd en de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

opel.nl

WIJ ZIJN SEAT

SEAT staat voor sportief en trendsettend design met de hoogwaardige techniek van Volkswagen. Wij combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Alles wat wij weten, is wat jij in de auto voelt. Wij geven design een doel. Wij brengen technologie tot leven. Wij zijn SEAT.

seat.nl

Wij zijn een totaalleverancier en partner voor rijscholen en instructeurs. Als toegewijde uitgeverij van leer- en lesmiddelen helpen we je om:

  • Theorie-opleidingen beter te organiseren en aan te bieden aan leerlingen;
  • Eigentijdse en up-to-date opleidingen aan te bieden die passen in de leefwereld van leerlingen;
  • De dagelijkse praktijk in de lesauto te versoepelen met snelle levering van alle lesbenodigdheden.

De beste (online) leeromgeving heeft jouw label!

E-learning heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Leerlingen hebben toegang tot allerlei portals en leeromgevingen. Wij investeren in de beste online leermethode, volledig geanimeerd en ingesproken. Bovendien bieden wij onze (online) opleidingen alleen aan rijscholen aan, dus niet direct aan de leerling. Zo geven wij jou de beste tools in handen om je leerlingen op te leiden en je rijschool professioneel te runnen.

rijschoolservice.nl

Als de uitgever voor verkeer en vervoer streeft VERJO ernaar de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u en de leerlingen leesbaar, helder en bovendien begrijpbaar te maken. Hiervoor ontwikkelen wij theorieboeken, cd-roms, online lesmethodes en klassikale methodes. Kortom alles wat een opleider nodig kan hebben. Ook leveren wij hulpmiddelen voor in en aan de lesauto (apps, daknaamborden en spiegels).

verjo.nl