Volvo S60

Video: Een Volvo als lesauto is erg veilig. Of toch niet?

ZWEDEN – Volvo is een van de veiligste auto’s ter wereld. Om dat zo te houden ontwikkelt de fabrikant allerlei nieuwe technieken. Zo presenteert de Zweedse fabrikant op onderstaand filmpje het nieuwste veiligheidssysteem voor de Volvo S60. De auto remt automatisch bij obstakels. Alleen gaat het niet helemaal goed tijdens de perspresentatie voor 120 journalisten. Kijk zelf maar.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Een Volvo als lesauto is erg veilig. Of toch niet? | RijschoolPro
Volvo S60

Video: Een Volvo als lesauto is erg veilig. Of toch niet?

ZWEDEN – Volvo is een van de veiligste auto’s ter wereld. Om dat zo te houden ontwikkelt de fabrikant allerlei nieuwe technieken. Zo presenteert de Zweedse fabrikant op onderstaand filmpje het nieuwste veiligheidssysteem voor de Volvo S60. De auto remt automatisch bij obstakels. Alleen gaat het niet helemaal goed tijdens de perspresentatie voor 120 journalisten. Kijk zelf maar.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.