Volkswagen, Golf, LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting voor Volkswagen Polo, Golf en Touran

LED-dagrijverlichting is voortaan standaard op de Volkswagen Polo-, Golf- en Touran-modellen met de optionele Bi-Xenon-verlichting. De LED-dagrijverlichting zorgt voor een nog betere zichtbaarheid in het verkeer. Bovendien hebben de energiezuinige lichtdiodes een langere levensduur dan conventionele dagrijverlichting.

De LEDs die de dagrijverlichting verzorgen, zijn geïntegreerd in de koplampunits. Vergeleken met conventionele dagrijverlichting verbetert LED-technologie de zichtbaarheid, vooral onder winterse omstandigheden. Daarbij zijn LEDs energiezuinig en hebben ze een zeer lange levensduur.

Lichtopbrengst

De LED-dagrijverlichting vóór wordt standaard geleverd in combinatie met de optionele Bi-Xenon-verlichting. Dit adaptieve lichtsysteem past de lichtopbrengst en spreiding automatisch aan de omstandigheden aan.

Bi-Xenon-verlichting met LED-dagrijverlichting is bij de Volkswagen Golf en de Touran inbegrepen in het aantrekkelijke Advance-pakket. Het is echter ook als individuele optie leverbaar, zoals bij de veel door rijschoolhouders gebruikte Polo. Dat vergt een investering van 1250 euro.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LED-dagrijverlichting voor Volkswagen Polo, Golf en Touran | RijschoolPro
Volkswagen, Golf, LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting voor Volkswagen Polo, Golf en Touran

LED-dagrijverlichting is voortaan standaard op de Volkswagen Polo-, Golf- en Touran-modellen met de optionele Bi-Xenon-verlichting. De LED-dagrijverlichting zorgt voor een nog betere zichtbaarheid in het verkeer. Bovendien hebben de energiezuinige lichtdiodes een langere levensduur dan conventionele dagrijverlichting.

De LEDs die de dagrijverlichting verzorgen, zijn geïntegreerd in de koplampunits. Vergeleken met conventionele dagrijverlichting verbetert LED-technologie de zichtbaarheid, vooral onder winterse omstandigheden. Daarbij zijn LEDs energiezuinig en hebben ze een zeer lange levensduur.

Lichtopbrengst

De LED-dagrijverlichting vóór wordt standaard geleverd in combinatie met de optionele Bi-Xenon-verlichting. Dit adaptieve lichtsysteem past de lichtopbrengst en spreiding automatisch aan de omstandigheden aan.

Bi-Xenon-verlichting met LED-dagrijverlichting is bij de Volkswagen Golf en de Touran inbegrepen in het aantrekkelijke Advance-pakket. Het is echter ook als individuele optie leverbaar, zoals bij de veel door rijschoolhouders gebruikte Polo. Dat vergt een investering van 1250 euro.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.