Rijtest, Hyundai IX 35, BE-combinatie, trekkend voertuig

Rijtest Hyundai IX35 als trekkend voertuig voor de categorie BE

VIDEO – De Hyundai IX35 is op papier geschikt om te gebruiken als trekkend voertuig bij een BE-combinatie. Daarbij is hij ook nog eens in te zetten voor de reguliere B-opleiding. En privé is hij op het eerste gezicht ook geen verkeerde auto. Je kunt makkelijk met je kinderen achterin op vakantie naar Frankrijk. Maar hoe bevalt hij in de praktijk? Bekijk de video-review van VerkeersProTV met de Hyundai IX 35 2.0 benzine-uitvoering.

Helaas had de importeur van Hyundai voor deze rijtest geen diesel-uitvoering beschikbaar. We reden met de 2.0i benzine-uitvoering. Van dit model is bij de dealer ook een 2.0 CRDi beschikbaar. Die zal naar verwachting beter presteren als trekkend voertuig voor de BE als het gaat om trekkracht.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.