Hyundai i20 tot oktober met gratis navigatiesysteem

In het kleine broertje van de lesauto van het jaar 2013, raak je niet meer zo snel de weg kwijt. De Hyundai i20 heeft een in het dashboard verwerkt navigatiesysteem gekregen. Tot oktober is het apparaat gratis bij de zogenaamde 1.2 iDeal, de 85 pk-versie van de Koreaan met tal van extra’s.

Met navigatiesysteem kost de i20 1.2 iDeal 14.995 euro. Dat komt volgens importeur Greenib neer op 2295 euro voordeel bruto. Deze prijst het model aan als aantrekkelijke, verrassend ruime en sportieve vijfzitter in het B-segment.

Uitvoering

De 1.2 iDeal heeft lichtmetalen 15-inch velgen, audio-installatie met stuurwielbediening en Bluetooth-carkit. Afgeleid van de i-Motion kan hij ook bogen op airconditioning, leer op stuur en pookknop alsook elektrisch verstelbare buitenspiegels in kleur van de auto, LED-dagrijverlichting en geïntegreerde knipperlichten.

De Hyundai is er ook als 1.4i en 1.1 driecilinder diesel, met respectievelijk 100 en 75 pk. Die hebben standaard een zesbak, terwijl het benzinemodel er ook is met viertrapsautomaat De kersverse zelfontbrander biedt met drie cilinders een koppel van 162 Nm.

Garantie vijf jaar

De i20 heeft 1.2 een CO2-uitstoot van 109 g/km en is daardoor nog wegenbelastingvrij tot 1 januari. De goedkoopste kost 12.995,- euro. Zoals alle Hyundai’s heeft ook de i20 vijf jaar garantie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Arne Biesma

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.