Opel op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Opel bracht dit jaar de Mokka en de Astra Sports Tourer mee naar de Lesauto Testdag. De rijschoolbranche kon de modellen daar uitgebreid testen op het gebruik als lesauto. De modellen werden door de aanwezige rijinstructeurs en rijschoolhouders vooral gewaardeerd om hun binnenruimte, zitcomfort en stuurgedrag, zo bleek uit de testuitslagen. 

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opel op de Lesauto Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Opel op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Opel bracht dit jaar de Mokka en de Astra Sports Tourer mee naar de Lesauto Testdag. De rijschoolbranche kon de modellen daar uitgebreid testen op het gebruik als lesauto. De modellen werden door de aanwezige rijinstructeurs en rijschoolhouders vooral gewaardeerd om hun binnenruimte, zitcomfort en stuurgedrag, zo bleek uit de testuitslagen. 

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.