Langer gratis navigatie-updates voor Volkswagen-rijders

Volkswagen-rijders met een Discover Pro- en Discover Media-navigatiesysteem krijgen voortaan tot minimaal vijf jaar na het uit productie gaan van de systemen gratis kaart-updates. Dat laat Volkswagen weten. Discover Pro en Discover Media zijn de nieuwste navigatiesystemen voor de Volkswagen Polo, alle Golf-modellen en de nieuwe PassatsDe termijn van gratis kaart-updates wordt voor zowel de nieuwe als de al afgeleverde Volkswagens opgerekt, aldus de importeur.

Bij aanschaf van een navigatiesysteem uit de Discover-serie zat tot voorheen drie jaar aan kosteloos updaten inbegrepen. “Om het snel veranderende wegennet bij te houden zijn er regelmatige updates van de kaartinfo nodig. Twee updates per jaar zijn nu vrijwel een autoleven lang gratis beschikbaar”, zo wordt gesteld. “In ieder geval tot vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen.”

Update

Volkswagen-klanten kunnen de updates zelf uitvoeren via de website van Volkswagen. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe de informatie ververst moet worden. Daarnaast is er een instructie-video te vinden over het hoe en wat tijdens het updaten. “Ook de dealer kan de updates uitvoeren”, aldus Volkswagen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Langer gratis navigatie-updates voor Volkswagen-rijders | RijschoolPro

Langer gratis navigatie-updates voor Volkswagen-rijders

Volkswagen-rijders met een Discover Pro- en Discover Media-navigatiesysteem krijgen voortaan tot minimaal vijf jaar na het uit productie gaan van de systemen gratis kaart-updates. Dat laat Volkswagen weten. Discover Pro en Discover Media zijn de nieuwste navigatiesystemen voor de Volkswagen Polo, alle Golf-modellen en de nieuwe PassatsDe termijn van gratis kaart-updates wordt voor zowel de nieuwe als de al afgeleverde Volkswagens opgerekt, aldus de importeur.

Bij aanschaf van een navigatiesysteem uit de Discover-serie zat tot voorheen drie jaar aan kosteloos updaten inbegrepen. “Om het snel veranderende wegennet bij te houden zijn er regelmatige updates van de kaartinfo nodig. Twee updates per jaar zijn nu vrijwel een autoleven lang gratis beschikbaar”, zo wordt gesteld. “In ieder geval tot vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen.”

Update

Volkswagen-klanten kunnen de updates zelf uitvoeren via de website van Volkswagen. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe de informatie ververst moet worden. Daarnaast is er een instructie-video te vinden over het hoe en wat tijdens het updaten. “Ook de dealer kan de updates uitvoeren”, aldus Volkswagen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.