Semi-autonome auto’s veilig tussen snelwegverkeer op A2

VP

Ongeveer 60 semi-zelfrijdende auto’s hebben succesvol een rit over de A2 afgelegd tussen Amsterdam en Utrecht. Deze auto’s waren afkomstig van verschillende grote automerken en zijn met de gebruikte technische systemen als zodanig al te koop. Het doel van de test was  om bewustwording van de mogelijkheden zoals die er vandaag de dag al zijn te creëren.

Lees het hele artikel op SDC360.com, of bekijk de fotoreportage.

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Semi-autonome auto’s veilig tussen snelwegverkeer op A2 | RijschoolPro

Semi-autonome auto’s veilig tussen snelwegverkeer op A2

VP

Ongeveer 60 semi-zelfrijdende auto’s hebben succesvol een rit over de A2 afgelegd tussen Amsterdam en Utrecht. Deze auto’s waren afkomstig van verschillende grote automerken en zijn met de gebruikte technische systemen als zodanig al te koop. Het doel van de test was  om bewustwording van de mogelijkheden zoals die er vandaag de dag al zijn te creëren.

Lees het hele artikel op SDC360.com, of bekijk de fotoreportage.

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.