Tijdelijke verhuizing van examencentrum in Dordrecht

Een huishoudelijke mededeling van het CBR: het praktijkexamencentrum in Dordrecht verhuist tijdelijk naar een andere locatie in de stad. In de periode van 5 augustus tot en met 4 oktober 2019 starten de examens vanaf het Halmaheiraplein 8 in Dordrecht.
Tijdens de verbouwing van het praktijkexamencentrum aan de Egstraat in Dordrecht wijkt het CBR voor de examens uit naar voetbalvereniging SC Emma. De verbouwing is bedoeld om de locatie te laten voldoen aan de huidige eisen.
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tijdelijke verhuizing van examencentrum in Dordrecht | RijschoolPro

Tijdelijke verhuizing van examencentrum in Dordrecht

Een huishoudelijke mededeling van het CBR: het praktijkexamencentrum in Dordrecht verhuist tijdelijk naar een andere locatie in de stad. In de periode van 5 augustus tot en met 4 oktober 2019 starten de examens vanaf het Halmaheiraplein 8 in Dordrecht.
Tijdens de verbouwing van het praktijkexamencentrum aan de Egstraat in Dordrecht wijkt het CBR voor de examens uit naar voetbalvereniging SC Emma. De verbouwing is bedoeld om de locatie te laten voldoen aan de huidige eisen.
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.