Enquête RijschoolPro: ben je volledig opgestart?

RijschoolPro onderzoekt hoe het praktisch gezien met de rijlessen gaat in deze coronatijd. Ben je weer begonnen? Welke hygiënische maatregelen neem je? En hoe soepel verloopt het reserveren en afleggen van een examen bij het CBR voor de rijscholen? 

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op RijschoolPro. Het invullen van het onderzoek duurt enkele minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt.

Neem hier deel aan de enquête

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.