Van Nieuwenhuizen stapt op als minister van Infrastructuur en Waterstaat

Cora van Nieuwenhuizen, foto van Rijksoverheid

Cora van Nieuwenhuizen stopt als minister van Infrastructuur en Waterstaat en gaat werken als voorzitter van lobbygroep Energie Nederland. Haar opvolger wordt Barbara Visser, die als woordvoerder Verkeer veel aandacht had voor de rijschoolsector.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Van Nieuwenhuizen stapt op als minister van Infrastructuur en Waterstaat”

Mart Kuiper|01.09.21|08:57

Dat schiet weer lekker op zo…iemand die geen verstand had van onze branche wordt “tijdelijk” vervangen door iemand met mogelijk nog minder competenties en die er op haar vorige departement ook een puinzooi van heeft gemaakt. Dat belooft weer veel goeds.

Els van Voren|01.09.21|21:24

Beste Mart, gisteren Jinek gezien? Daar was Pechtold, en die gaf fijntjes aan de het CBR meer invloed zou moeten krijgen op de rijschool branche. Als je dan weet dat deze vervanger Visser bijna kind aan huis was bij de VRB en zelfs uitspraken heeft gedaan over de RIS die absoluut niet door Kamerlid gemaakt kunnen worden! Deze dame is door een aantal voorzitters zo gekleurd geïnformeerd dat het nu echt 5 voor 12 is voor de ruim 7000 rijscholen die niet zijn aangesloten om een vuist te maken!

Mart Kuiper|02.09.21|10:34

Nee Els, heb t niet gezien ( mijn tv springt meestal spontaan naar een andere zender als Pechtold in beeld komt…), maar als dat zo is dan is het ook weer niet verbazingwekkend. Het is vriendjespolitiek alom en ik denk dat we in alle lagen van de overheid toch nu wel kunnen concluderen dat er geen mensen zitten met enige kennis van zaken en zich slechts laten leiden door financiele machtsposities die weinig meer van doen hebben met hun taak van besturen waarvoor ze eigenlijk zijn aangesteld.

A.b|02.09.21|20:29

Mart,

Dat is altijd al zo geweest, iemand met weinig verstand beslist wat jij moet doen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Nieuwenhuizen stapt op als minister van Infrastructuur en Waterstaat | RijschoolPro

Van Nieuwenhuizen stapt op als minister van Infrastructuur en Waterstaat

Cora van Nieuwenhuizen, foto van Rijksoverheid

Cora van Nieuwenhuizen stopt als minister van Infrastructuur en Waterstaat en gaat werken als voorzitter van lobbygroep Energie Nederland. Haar opvolger wordt Barbara Visser, die als woordvoerder Verkeer veel aandacht had voor de rijschoolsector.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Van Nieuwenhuizen stapt op als minister van Infrastructuur en Waterstaat”

Mart Kuiper|01.09.21|08:57

Dat schiet weer lekker op zo…iemand die geen verstand had van onze branche wordt “tijdelijk” vervangen door iemand met mogelijk nog minder competenties en die er op haar vorige departement ook een puinzooi van heeft gemaakt. Dat belooft weer veel goeds.

Els van Voren|01.09.21|21:24

Beste Mart, gisteren Jinek gezien? Daar was Pechtold, en die gaf fijntjes aan de het CBR meer invloed zou moeten krijgen op de rijschool branche. Als je dan weet dat deze vervanger Visser bijna kind aan huis was bij de VRB en zelfs uitspraken heeft gedaan over de RIS die absoluut niet door Kamerlid gemaakt kunnen worden! Deze dame is door een aantal voorzitters zo gekleurd geïnformeerd dat het nu echt 5 voor 12 is voor de ruim 7000 rijscholen die niet zijn aangesloten om een vuist te maken!

Mart Kuiper|02.09.21|10:34

Nee Els, heb t niet gezien ( mijn tv springt meestal spontaan naar een andere zender als Pechtold in beeld komt…), maar als dat zo is dan is het ook weer niet verbazingwekkend. Het is vriendjespolitiek alom en ik denk dat we in alle lagen van de overheid toch nu wel kunnen concluderen dat er geen mensen zitten met enige kennis van zaken en zich slechts laten leiden door financiele machtsposities die weinig meer van doen hebben met hun taak van besturen waarvoor ze eigenlijk zijn aangesteld.

A.b|02.09.21|20:29

Mart,

Dat is altijd al zo geweest, iemand met weinig verstand beslist wat jij moet doen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.