Kamer bezorgd over toename verkeersdoden door voertuigen die te water raken

Wikimedia: Baykedevries

De Tweede Kamer maakt zich zorgen over de toename van het aantal mensen dat is omgekomen doordat hun voertuigen te water raakten. Dat blijkt uit Kamervragen die Joost Eerdmans (JA21) stelde over de reddingsmiddelen bij het te water raken van auto’s.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Kamer bezorgd over toename verkeersdoden door voertuigen die te water raken”

Amar J Sing|18.02.22|09:02

Controleert politie of brandweer in zo’n situatie ook communicatiedata/tijd op het mobieltje vh slachtoffer? Bijv rotonde ongeluk: het gebeurt dat verkeer van links OP de rotonde rechts knippert maar niet afslaat en doorkomt waardoor een ongeluk ontstaat. Politie zegt doodleuk: verkeer op rotonde heeft voorrang….in zo’n welles/nietes situatie dient de politie via forensisch onderzoek vast te stellen of het knipperlicht naar rechts aan stond net voor de aanrijding.Alles is te reconstrueren!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kamer bezorgd over toename verkeersdoden door voertuigen die te water raken | RijschoolPro

Kamer bezorgd over toename verkeersdoden door voertuigen die te water raken

Wikimedia: Baykedevries

De Tweede Kamer maakt zich zorgen over de toename van het aantal mensen dat is omgekomen doordat hun voertuigen te water raakten. Dat blijkt uit Kamervragen die Joost Eerdmans (JA21) stelde over de reddingsmiddelen bij het te water raken van auto’s.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Kamer bezorgd over toename verkeersdoden door voertuigen die te water raken”

Amar J Sing|18.02.22|09:02

Controleert politie of brandweer in zo’n situatie ook communicatiedata/tijd op het mobieltje vh slachtoffer? Bijv rotonde ongeluk: het gebeurt dat verkeer van links OP de rotonde rechts knippert maar niet afslaat en doorkomt waardoor een ongeluk ontstaat. Politie zegt doodleuk: verkeer op rotonde heeft voorrang….in zo’n welles/nietes situatie dient de politie via forensisch onderzoek vast te stellen of het knipperlicht naar rechts aan stond net voor de aanrijding.Alles is te reconstrueren!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.