VVRI: “Rijscholen en de kandidaten zijn de dupe van wachttijden CBR”

rijscholen, protest, foto van Promedia

De Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs (VVRI) stelt dat bij het CBR gebrek aan deskundigheid is. “De rijscholen en de kandidaten zijn hiervan de dupe. Deze wachttijdencrisis zal zich verder uitbreiden met negatieve maatschappelijke impact ten gevolge”, aldus de VVRI. Ze willen dat er snel actie ondernomen wordt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Tessa Heerschop

3 reacties op “VVRI: “Rijscholen en de kandidaten zijn de dupe van wachttijden CBR””

Arko Brak|29.04.22|09:03

Al mijn leerlingen spreken van schande als het om het wanbeleid van het CBR gaat . het CBR
spreekt zichzelf vaak tegen . leerlingen die zakken is de schuld van de rijscholen en moeten de
ll. beter opleiden . De wachttijd komt door die vele leerlingen die zakken . dat is de uitspraak van het CBR . Toetsen worden niet meer aangevraagd omdat dat zorgt voor nog langer wachten voor een examen . Er komt dan toch capaciteit vrij ……….?

Pieter van der Vinne|29.04.22|16:16

haal pechthold direct weg bij het cbr. zet er een rijschoolhouder neer.

Mart Kuiper|30.04.22|13:09

Doodziek worden wij van klagende leerlingen. Door lange wachttijden lopen ze tegen verlopen theorie en AVB certificaten aan. Ergste is dat als die vervolgens met de klantenservice van het CBR bellen daar te horen krijgen dat de rijschool het allemaal voor de kandidaat kan regelen. Tja en wie gelooft de leerling, de rijschool of het CBR?? Dus zijn wij als rijschool uiteraard de gebeten hond. De lol in dit werk is de laatste 2 jaar heel ver te zoeken en het eind is nog niet in zicht voorlopig.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VVRI: “Rijscholen en de kandidaten zijn de dupe van wachttijden CBR” | RijschoolPro

VVRI: “Rijscholen en de kandidaten zijn de dupe van wachttijden CBR”

rijscholen, protest, foto van Promedia

De Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs (VVRI) stelt dat bij het CBR gebrek aan deskundigheid is. “De rijscholen en de kandidaten zijn hiervan de dupe. Deze wachttijdencrisis zal zich verder uitbreiden met negatieve maatschappelijke impact ten gevolge”, aldus de VVRI. Ze willen dat er snel actie ondernomen wordt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Tessa Heerschop

3 reacties op “VVRI: “Rijscholen en de kandidaten zijn de dupe van wachttijden CBR””

Arko Brak|29.04.22|09:03

Al mijn leerlingen spreken van schande als het om het wanbeleid van het CBR gaat . het CBR
spreekt zichzelf vaak tegen . leerlingen die zakken is de schuld van de rijscholen en moeten de
ll. beter opleiden . De wachttijd komt door die vele leerlingen die zakken . dat is de uitspraak van het CBR . Toetsen worden niet meer aangevraagd omdat dat zorgt voor nog langer wachten voor een examen . Er komt dan toch capaciteit vrij ……….?

Pieter van der Vinne|29.04.22|16:16

haal pechthold direct weg bij het cbr. zet er een rijschoolhouder neer.

Mart Kuiper|30.04.22|13:09

Doodziek worden wij van klagende leerlingen. Door lange wachttijden lopen ze tegen verlopen theorie en AVB certificaten aan. Ergste is dat als die vervolgens met de klantenservice van het CBR bellen daar te horen krijgen dat de rijschool het allemaal voor de kandidaat kan regelen. Tja en wie gelooft de leerling, de rijschool of het CBR?? Dus zijn wij als rijschool uiteraard de gebeten hond. De lol in dit werk is de laatste 2 jaar heel ver te zoeken en het eind is nog niet in zicht voorlopig.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.