Vrouw de cel in voor vals afleggen rij-examens anderen

Foto van CBR

Een 29-jarige vrouw uit Engeland moet acht maanden de cel in, omdat ze voor meer dan honderd mensen het rij-examen aflegde. De vrouw heeft toegegeven dat ze tussen 2018 en 2020 ongeveer 150 theorie- en praktijkexamens heeft afgelegd namens andere kandidaten.

De vrouw van Indiase origine deed vooral examens in de plaats van mensen die de Engelse taal niet goed machtig zijn. Deze mensen betaalden geld om in hun plaats het examen af te leggen. Ze deed dit in verschillende plaatsen, zoals Londen en Birmingham.

De politie is van plan de rijbewijzen in te nemen van haar klanten. Deze mensen kunnen ook aangeklaagd worden voor fraude.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Tessa Heerschop

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.