Column Arno Smits (BOVAG): Grip op de knip

Column Arno Smits (BOVAG): De instructeur als ambassadeur

Arno Smits van BOVAG Foto: BOVAG

“De instructeurs zijn het goud van onze bedrijven”, zegt BOVAG-voorzitter Arno Smits in zijn maandelijkse column voor RijschoolPro. Volgens hem is het dan ook hoog tijd om de al bestaande professionaliteit van het gros van de instructeurs te benadrukken én naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Steven Don

2 reacties op “Column Arno Smits (BOVAG): De instructeur als ambassadeur”

Els van Voren|15.09.22|20:59

Geachte heer Smits,
Misschien moet uw geheugen even worden opgefrist maar er was enige tijd geleden voor camera tussen u en Pechtold afgesproken dat een onafhankelijk bureau de werkelijke kosten, dus inclusief premie aov, pensioen, autokosten etc. etc. berekend zouden worden en dat dan die lesprijs op de website zou worden geplaatst. En ik kan u met 100% zekerheid zeggen dat de genoemde lesprijs van € 47,17 inclusief btw ruimschoots te laag is! Wanneer komt u met de juiste lesprijs?

Mart Kuiper|22.09.22|12:39

Hoe die lesprijs nog is te verdedigen is mij een raadsel. Als branche lopen wij gemiddeld altijd al zo’n 10 jaar achter op de reeële prijzen. Ik heb mijn garagehouder eens verteld wat ons gemiddelde uurtarief is binnen onze branche. De beste man heeft nu nog buikpijn van het schaterlachen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.