CBR-examenlocatie Groningen vanaf maart 2024 half jaar gesloten
'ernstige verkeershinder'

CBR-examenlocatie Groningen vanaf maart 2024 half jaar gesloten

De CBR-locatie in Groningen kreeg dit jaar nog een compleet nieuwe look Foto: CBR

De CBR-examenlocatie in Groningen gaat vanaf 25 maart 2024 een half jaar dicht. Door ‘zeer ingrijpende werkzaamheden in de stad Groningen’, kunnen de praktijkexamens niet meer worden uitgevoerd.

“Door de ernstige verkeershinder die wordt verwacht, kunnen er in deze periode geen valide praktijkexamens worden gereden”, meldt het CBR. Alle praktijkexamens worden daarom verplaatst naar de examenlocatie in Assen aan de Overcingellaan 13. Rijschoolhouders kunnen daarnaast gebruikmaken van de examenlocatie in Winschoten of van andere CBR-locaties.

Beroepsexamens

Alle beroepsexamens van het CBR worden verplaatst naar het terrein van Holtrop – Van der Vlist aan de Transportweg 4 in Assen, dat van maandag tot en met donderdag beschikbaar wordt gesteld. Ook de taxi-examens die vanuit Assen worden gereden, wijken uit naar dit terrein.

Daarnaast worden alle rijtesten verplaatst naar Assen, Heerenveen of Winschoten.

Sneek

Voor de CBR-locatie in het Friese Sneek wordt er ook een wijziging doorgevoerd, meldt het CBR woensdag. De openingsdagen van deze vestiging veranderen namelijk vanaf mei 2024. Gezien de vaak zeer rustige maandagochtenden, heeft de organisatie besloten de locatie op maandag voortaan helemaal gesloten te houden.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-examenlocatie Groningen vanaf maart 2024 half jaar gesloten | RijschoolPro
CBR-examenlocatie Groningen vanaf maart 2024 half jaar gesloten
'ernstige verkeershinder'

CBR-examenlocatie Groningen vanaf maart 2024 half jaar gesloten

De CBR-locatie in Groningen kreeg dit jaar nog een compleet nieuwe look Foto: CBR

De CBR-examenlocatie in Groningen gaat vanaf 25 maart 2024 een half jaar dicht. Door ‘zeer ingrijpende werkzaamheden in de stad Groningen’, kunnen de praktijkexamens niet meer worden uitgevoerd.

“Door de ernstige verkeershinder die wordt verwacht, kunnen er in deze periode geen valide praktijkexamens worden gereden”, meldt het CBR. Alle praktijkexamens worden daarom verplaatst naar de examenlocatie in Assen aan de Overcingellaan 13. Rijschoolhouders kunnen daarnaast gebruikmaken van de examenlocatie in Winschoten of van andere CBR-locaties.

Beroepsexamens

Alle beroepsexamens van het CBR worden verplaatst naar het terrein van Holtrop – Van der Vlist aan de Transportweg 4 in Assen, dat van maandag tot en met donderdag beschikbaar wordt gesteld. Ook de taxi-examens die vanuit Assen worden gereden, wijken uit naar dit terrein.

Daarnaast worden alle rijtesten verplaatst naar Assen, Heerenveen of Winschoten.

Sneek

Voor de CBR-locatie in het Friese Sneek wordt er ook een wijziging doorgevoerd, meldt het CBR woensdag. De openingsdagen van deze vestiging veranderen namelijk vanaf mei 2024. Gezien de vaak zeer rustige maandagochtenden, heeft de organisatie besloten de locatie op maandag voortaan helemaal gesloten te houden.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.