Zoektocht naar Veiligste Chauffeur van Nederland is weer van start
Nederlands Kampioenschap

Zoektocht naar Veiligste Chauffeur van Nederland is weer van start

Hélène Hendriks presenteert op 28 september de finaledag Foto: TVM Verzekeringen

De zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland is weer begonnen. Op het NK Veiligste Chauffeur, dat op zaterdag 28 september in Harderwijk plaatsvindt, wordt de grote winnaar bekendgemaakt. 

Vrachtwagenchauffeurs nemen het ieder jaar op verschillende manieren tegen elkaar op. De deelnemers beginnen hun strijd met een online oefening, waarin zij onder andere een aantal kennisvragen juist moeten beantwoorden. Van hen zullen 24 chauffeurs zich kwalificeren voor de halve finales, waar zij in de praktijk moeten laten zien wat ze waard zijn.

De 21-jarige vrachtwagenchauffeur Jelger Miedema uit Kreileroord mocht zich vorig jaar Veiligste Chauffeur van Nederland noemen. “Ik ben ontzettend trots. Mooi om nu te winnen nadat ik vorig jaar als tweede eindigde. Deze bokaal krijgt een mooi plekje thuis”, zei hij daar destijds over.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zoektocht naar Veiligste Chauffeur van Nederland is weer van start | RijschoolPro
Zoektocht naar Veiligste Chauffeur van Nederland is weer van start
Nederlands Kampioenschap

Zoektocht naar Veiligste Chauffeur van Nederland is weer van start

Hélène Hendriks presenteert op 28 september de finaledag Foto: TVM Verzekeringen

De zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland is weer begonnen. Op het NK Veiligste Chauffeur, dat op zaterdag 28 september in Harderwijk plaatsvindt, wordt de grote winnaar bekendgemaakt. 

Vrachtwagenchauffeurs nemen het ieder jaar op verschillende manieren tegen elkaar op. De deelnemers beginnen hun strijd met een online oefening, waarin zij onder andere een aantal kennisvragen juist moeten beantwoorden. Van hen zullen 24 chauffeurs zich kwalificeren voor de halve finales, waar zij in de praktijk moeten laten zien wat ze waard zijn.

De 21-jarige vrachtwagenchauffeur Jelger Miedema uit Kreileroord mocht zich vorig jaar Veiligste Chauffeur van Nederland noemen. “Ik ben ontzettend trots. Mooi om nu te winnen nadat ik vorig jaar als tweede eindigde. Deze bokaal krijgt een mooi plekje thuis”, zei hij daar destijds over.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.