Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene
BOOS

Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene

"Na 44 pogingen, kreeg Luuk uiteindelijk slechts drie rijlessen" Foto: ANP

In het programma ‘BOOS’ spreekt Tim Hofman donderdag een hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene van rijschool Rijden In Je Uppie. Hij moest nog 1020 euro terugbetalen aan leerling Luuk voor niet gegeven, maar wel betaalde, rijlessen.

Luuk kocht vorig jaar voor 1200 euro een pakket van twintig rijlessen bij Rijden In Je Uppie. Via een speciale reserveringsapp kon hij vervolgens lessen inplannen in de agenda van Rene. Na 44 pogingen, kreeg Luuk uiteindelijk slechts drie rijlessen, zo blijkt uit de aflevering.

Het team van BOOS plant een nep-rijles in Schiedam om de rijschoolhouder te confronteren en de openstaande 1020 euro terug te krijgen. Hoewel Rene duidelijk in de verdediging schiet met uitspraken als “Ik weet hier niks van”, “We hebben geen contact gehad” en “Ik check mijn mail niet zo vaak”, belooft hij het bedrag terug te storten op de rekening van Luuk. Hij komt zijn woord na; nog geen uur na de confrontatie heeft Luuk zijn geld terug.

Wel eist de rijschoolhouder dat de ‘slechte review’ op zijn rijschool wordt verwijderd door Luuk.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene”

Pieter van der Vinne|04.06.24|15:29

laf ventje die tim.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene | RijschoolPro
Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene
BOOS

Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene

"Na 44 pogingen, kreeg Luuk uiteindelijk slechts drie rijlessen" Foto: ANP

In het programma ‘BOOS’ spreekt Tim Hofman donderdag een hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene van rijschool Rijden In Je Uppie. Hij moest nog 1020 euro terugbetalen aan leerling Luuk voor niet gegeven, maar wel betaalde, rijlessen.

Luuk kocht vorig jaar voor 1200 euro een pakket van twintig rijlessen bij Rijden In Je Uppie. Via een speciale reserveringsapp kon hij vervolgens lessen inplannen in de agenda van Rene. Na 44 pogingen, kreeg Luuk uiteindelijk slechts drie rijlessen, zo blijkt uit de aflevering.

Het team van BOOS plant een nep-rijles in Schiedam om de rijschoolhouder te confronteren en de openstaande 1020 euro terug te krijgen. Hoewel Rene duidelijk in de verdediging schiet met uitspraken als “Ik weet hier niks van”, “We hebben geen contact gehad” en “Ik check mijn mail niet zo vaak”, belooft hij het bedrag terug te storten op de rekening van Luuk. Hij komt zijn woord na; nog geen uur na de confrontatie heeft Luuk zijn geld terug.

Wel eist de rijschoolhouder dat de ‘slechte review’ op zijn rijschool wordt verwijderd door Luuk.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Tim Hofman spreekt hartig woordje met ‘malafide rijschoolhouder’ Rene”

Pieter van der Vinne|04.06.24|15:29

laf ventje die tim.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.