LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs
'onacceptabel'

LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs

LBKR is tegen de voorgenomen maatregelen Foto: LBKR

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) is een petitie gestart om de voorgenomen sancties voor rijinstructeurs tegen te gaan. De branchevereniging is van mening dat de bestaanszekerheid van rijinstructeurs door deze sanctie in gevaar komt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

2 reacties op “LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs”

Hans Meijs|11.06.24|11:47

Heb geen negatief oordeel de nieuwe maatregelen. Maar ik vind het vreemd dat er geen aandacht is voor, het over het algemeen, lage niveau theorie kennis. Als men de theorie tekens en regels goed beheerst zal het praktisch examen ook beter verlopen.

Atigh Dolatkana|11.06.24|16:37

Beste LBKR ,
Ik ben Atigh en heb ik ruime 6 jaar mijn eigen rijschool Atigh. Ik ben van mening dat CBR kleine rijscholen dat juist veel denken aan goede slagingspercentage en soms niet eens zijn met oneerlijke besluit van examinator extra onder de loep zetten om uit de weg te gaan . laatste 2 maanden zie ik bij mijn rijschool wel . ik ben in contact gegaan met examen manager en ik heb een bezwaar gemaakt tegen CBR bij Nationale ombudsman .

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs | RijschoolPro
LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs
'onacceptabel'

LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs

LBKR is tegen de voorgenomen maatregelen Foto: LBKR

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) is een petitie gestart om de voorgenomen sancties voor rijinstructeurs tegen te gaan. De branchevereniging is van mening dat de bestaanszekerheid van rijinstructeurs door deze sanctie in gevaar komt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

2 reacties op “LBKR start petitie tegen sancties voor rijinstructeurs”

Hans Meijs|11.06.24|11:47

Heb geen negatief oordeel de nieuwe maatregelen. Maar ik vind het vreemd dat er geen aandacht is voor, het over het algemeen, lage niveau theorie kennis. Als men de theorie tekens en regels goed beheerst zal het praktisch examen ook beter verlopen.

Atigh Dolatkana|11.06.24|16:37

Beste LBKR ,
Ik ben Atigh en heb ik ruime 6 jaar mijn eigen rijschool Atigh. Ik ben van mening dat CBR kleine rijscholen dat juist veel denken aan goede slagingspercentage en soms niet eens zijn met oneerlijke besluit van examinator extra onder de loep zetten om uit de weg te gaan . laatste 2 maanden zie ik bij mijn rijschool wel . ik ben in contact gegaan met examen manager en ik heb een bezwaar gemaakt tegen CBR bij Nationale ombudsman .

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.