Indebuurt zoekt leukste rijinstructeur van Zoetermeer
in het zonnetje

Indebuurt zoekt leukste rijinstructeur van Zoetermeer

Foto ter illustratie Foto: ANP

Nieuwsplatform Indebuurt gaat weer op zoek naar de leukste rijinstructeurs van het land. Deze keer is het Zuid-Hollandse Zoetermeer aan de beurt. Indebuurt roept oud-leerlingen, kennissen, vrienden en andere enthousiastelingen op hun persoonlijke favoriet uit de rijschoolbranche aan te melden

“Wie heeft jou leren inparkeren als een baas? Wie had oneindig veel geduld tijdens jouw eindeloze pogingen van de hellingproef? Kortom: Wie o wie verdient volgens jou een podium op Indebuurt?”, luidt de oproep. Op basis van deze vragen hoopt het nieuwsplatform de leukste rijinstructeur van Zoetrmeer te vinden en hem of haar in de ‘welverdiende spotlights’ te zetten.

In het zonnetje

Indebuurt zoekt wel vaker naar de leukste rijinstructeurs van de regio. Zo werd de 39-jarige Sander Karrenbeld in 2023 uitgeroepen tot leukste rijinstructeur van Deventer. “Ik had het helemaal niet verwacht. Maar ik doe het werk altijd met heel veel passi en plezier. Dat, dat wordt gewaardeerd, is alleen maar heel erg leuk”, zei Karrenbeld hier destijds over.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Bron: Indebuurt

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Indebuurt zoekt leukste rijinstructeur van Zoetermeer | RijschoolPro