tango, benzinepomp, Blaak Verzekeringen

SRB-leden krijgen forse korting op brandstof bij Tango en Q8

WIJCHEN – Leden van de Stichting Rijschool Belang (SRB) krijgen in het nieuwe jaar 10,7 cent korting op een liter brandstof bij alle Tango en Q8 tankstations. SRB beëindigt de samenwerking met NIJOL-Texaco omdat Tango/Q8 betere voorwaarden biedt.

Deelnemers van de SRB die in het bezit zijn van een NIJOL- Texaco pas krijgen begin december bericht om de tankpas om te zetten naar een Tango/Q8 tankpas. Het aanvraagformulier voor de tankpas is tevens te downloaden op www.rijschoolbelang.nl.

De korting van 10,7 cent geldt op de landelijke adviesprijs. Verder zijn alle Tango en Q8 stations in Nederland aangesloten bij de regeling. Wanneer er een aktie loopt bij Tango of Q8 stations, profiteren ook alle leden hiervan, aangezien altijd de laagste prijs wordt gehanteerd.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “SRB-leden krijgen forse korting op brandstof bij Tango en Q8”

Dorothy Bakker|24.10.10|21:39

Ik ben hier niet zo blij mee. Leuk dat Tango & Q8 betere voorwaarden bieden. Maar in de omgeving Diemen/Amsterdam zijn er weinig of geen tankstations. Ik woon in Diemen. De dichtsbijzijnde tankstations zijn in Amstelveen en Weesp. Dat betekent dus kilometers omrijden om “goedkoper” te kunnen denken Had liever gehad dat er een tankpas was gekomen van een organisatie met meer tankstations.

H.Boumans|28.10.10|12:10

Vind het niet prettig,mijn auto rijd op benzine van Texaco beter en langer dan op de benzine van Tango (verbruikt hij meer).
Dus dat voordeel wordt dan teniet gedaan.

johan|29.10.10|09:53

Vandaag 29-10 even de brandstofprijzen bekeken. Landelijke adviesprijs (diesel) 1.23. Bij Tango 1.12. Dit is dus al 11 cent korting. Waarom zou ik dan nog een tankpas via de s.r.b. nodig hebben. Hier komt nog bij dat er minder mogelijkheden zijn om te tanken dus moet je gaan omrijden, en je kunt geen rocks vijfjes sparen. Daar doe ik mijn inkopen bij Halfords altijd mee. Geen verbetering dus !!

J.Peters|29.10.10|17:34

Zucht………… Wij hadden GEEN klagen met TEXACO….. goed bereikbaar.
Waarom die veranderingen, ooit voorgelegt aan de leden…. Heb waarschijnlijk wat gemist.
Ach misschien terug te draaien ( hoop het maar ) in alle gevallen ALTIJD omrijden, ~ 10 km ,zit IK niet op te wachten !!! jammer p.s verder geen klagen met SRB

Stichting Rijschool Belang|01.11.10|13:44

Als SRB zijn wij, voor de plaatsen waar geen Tango of Q8 tankstations zijn, bezig met een goed alternatief. Houd daarom de website http://www.rijschoolbelang.nl goed in de gaten.

De samenwerking met Texaco is door de SRB opgezegd omdat er grote hoeveelheden klachten binnenkwamen over het niet juist verwerken van de overeengekomen kortingen en het slecht of niet nakomen van de afspraken.

Iedereen is uiteraard vrij om te tanken waar hij/zij wil maar ons advies is dan, controleer bij Texaco per tankbeurt de korting op je factuur. Als de pompprijs lager is dan landelijke adviesprijs minus de korting dan betaal je bij Texaco toch de landelijke adviesprijs minus de korting. Dus een hogere prijs….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SRB-leden krijgen forse korting op brandstof bij Tango en Q8 | RijschoolPro
tango, benzinepomp, Blaak Verzekeringen

SRB-leden krijgen forse korting op brandstof bij Tango en Q8

WIJCHEN – Leden van de Stichting Rijschool Belang (SRB) krijgen in het nieuwe jaar 10,7 cent korting op een liter brandstof bij alle Tango en Q8 tankstations. SRB beëindigt de samenwerking met NIJOL-Texaco omdat Tango/Q8 betere voorwaarden biedt.

Deelnemers van de SRB die in het bezit zijn van een NIJOL- Texaco pas krijgen begin december bericht om de tankpas om te zetten naar een Tango/Q8 tankpas. Het aanvraagformulier voor de tankpas is tevens te downloaden op www.rijschoolbelang.nl.

De korting van 10,7 cent geldt op de landelijke adviesprijs. Verder zijn alle Tango en Q8 stations in Nederland aangesloten bij de regeling. Wanneer er een aktie loopt bij Tango of Q8 stations, profiteren ook alle leden hiervan, aangezien altijd de laagste prijs wordt gehanteerd.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “SRB-leden krijgen forse korting op brandstof bij Tango en Q8”

Dorothy Bakker|24.10.10|21:39

Ik ben hier niet zo blij mee. Leuk dat Tango & Q8 betere voorwaarden bieden. Maar in de omgeving Diemen/Amsterdam zijn er weinig of geen tankstations. Ik woon in Diemen. De dichtsbijzijnde tankstations zijn in Amstelveen en Weesp. Dat betekent dus kilometers omrijden om “goedkoper” te kunnen denken Had liever gehad dat er een tankpas was gekomen van een organisatie met meer tankstations.

H.Boumans|28.10.10|12:10

Vind het niet prettig,mijn auto rijd op benzine van Texaco beter en langer dan op de benzine van Tango (verbruikt hij meer).
Dus dat voordeel wordt dan teniet gedaan.

johan|29.10.10|09:53

Vandaag 29-10 even de brandstofprijzen bekeken. Landelijke adviesprijs (diesel) 1.23. Bij Tango 1.12. Dit is dus al 11 cent korting. Waarom zou ik dan nog een tankpas via de s.r.b. nodig hebben. Hier komt nog bij dat er minder mogelijkheden zijn om te tanken dus moet je gaan omrijden, en je kunt geen rocks vijfjes sparen. Daar doe ik mijn inkopen bij Halfords altijd mee. Geen verbetering dus !!

J.Peters|29.10.10|17:34

Zucht………… Wij hadden GEEN klagen met TEXACO….. goed bereikbaar.
Waarom die veranderingen, ooit voorgelegt aan de leden…. Heb waarschijnlijk wat gemist.
Ach misschien terug te draaien ( hoop het maar ) in alle gevallen ALTIJD omrijden, ~ 10 km ,zit IK niet op te wachten !!! jammer p.s verder geen klagen met SRB

Stichting Rijschool Belang|01.11.10|13:44

Als SRB zijn wij, voor de plaatsen waar geen Tango of Q8 tankstations zijn, bezig met een goed alternatief. Houd daarom de website http://www.rijschoolbelang.nl goed in de gaten.

De samenwerking met Texaco is door de SRB opgezegd omdat er grote hoeveelheden klachten binnenkwamen over het niet juist verwerken van de overeengekomen kortingen en het slecht of niet nakomen van de afspraken.

Iedereen is uiteraard vrij om te tanken waar hij/zij wil maar ons advies is dan, controleer bij Texaco per tankbeurt de korting op je factuur. Als de pompprijs lager is dan landelijke adviesprijs minus de korting dan betaal je bij Texaco toch de landelijke adviesprijs minus de korting. Dus een hogere prijs….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.