TomTom, navigatiesysteem

Software-update verhelpt GPS-problemen TomTom-navigatie

Sommige TomTom gebruikers hebben sinds 31 maart 2012 problemen ondervonden met de GPS-positionering van hun navigatiesysteem. Het probleem wordt veroorzaakt door een ‘schrikkeljaar’ bug in de software van de GPS-ontvanger. Een software-update die het probleem zal oplossen is nu beschikbaar via MyTomTom.

Alle getroffen producten zullen normaal blijven functioneren na een eenvoudige software-update, meldt TomTom. Het gaat om: Start 20/25, Via 110/120/125, Via LIVE 120/125, GO LIVE 820/825, GO LIVE 1000/1005/1005 World.

Kaartupdate

Gebruikers moeten hun apparaat koppelen aan de computer. Wanneer het navigatiesysteem nieuw is gekocht, kunnen zij ook de meest recente kaartupdate downloaden.  Op www.tomtom.com/388 staan eenvoudige instructies vermeld hoe het navigatiesysteem geupdate kan worden.

Alle producten die vanaf nu vanuit TomTom worden verscheept, zullen de laatste en verbeterde software bezitten. TomTom biedt haar excuses aan voor het ongemak.

TomTom-actie

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’ van TomTom en VerkeersPro.nl. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Bonus

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem kunnen ook meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Software-update verhelpt GPS-problemen TomTom-navigatie”

Jan Terpstra|19.12.12|16:16

Ik heb nu : (A) “Blue & Me-Tom Tom Go live 1000 serie voor mijn Fiat (insteek dashboard houder)”.

Past de Go Live 1005 serie ook in de houder van (A) en functioneert hij dan ook goed?

Zo ja wat kost die met 40% korting??

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Software-update verhelpt GPS-problemen TomTom-navigatie | RijschoolPro
TomTom, navigatiesysteem

Software-update verhelpt GPS-problemen TomTom-navigatie

Sommige TomTom gebruikers hebben sinds 31 maart 2012 problemen ondervonden met de GPS-positionering van hun navigatiesysteem. Het probleem wordt veroorzaakt door een ‘schrikkeljaar’ bug in de software van de GPS-ontvanger. Een software-update die het probleem zal oplossen is nu beschikbaar via MyTomTom.

Alle getroffen producten zullen normaal blijven functioneren na een eenvoudige software-update, meldt TomTom. Het gaat om: Start 20/25, Via 110/120/125, Via LIVE 120/125, GO LIVE 820/825, GO LIVE 1000/1005/1005 World.

Kaartupdate

Gebruikers moeten hun apparaat koppelen aan de computer. Wanneer het navigatiesysteem nieuw is gekocht, kunnen zij ook de meest recente kaartupdate downloaden.  Op www.tomtom.com/388 staan eenvoudige instructies vermeld hoe het navigatiesysteem geupdate kan worden.

Alle producten die vanaf nu vanuit TomTom worden verscheept, zullen de laatste en verbeterde software bezitten. TomTom biedt haar excuses aan voor het ongemak.

TomTom-actie

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’ van TomTom en VerkeersPro.nl. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Bonus

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem kunnen ook meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Software-update verhelpt GPS-problemen TomTom-navigatie”

Jan Terpstra|19.12.12|16:16

Ik heb nu : (A) “Blue & Me-Tom Tom Go live 1000 serie voor mijn Fiat (insteek dashboard houder)”.

Past de Go Live 1005 serie ook in de houder van (A) en functioneert hij dan ook goed?

Zo ja wat kost die met 40% korting??

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.