Stefan van der Sanden, Lesautoverhuur, opnames, Ondernemend Nederland

Lesautoverhuur.nl is zondag te zien in programma RTL7

De firma Lesautoverhuur.nl is zondag 3 november om 10:00 uur in de uitzending bij het tv-programma Ondernemend Nederland op RTL 7. Hierbij geeft de televisiezender een uitgebreide impressie van het bedrijf. Lesautoverhuur.nl uit Schijndel biedt landelijke dekking als het gaat om het verhuren van lesauto’s in vrijwel alle categorieën. Eigenaar Stefan van der Sanden geeft voor de camera uitleg over de diensten van het bedrijf.

Lesautoverhuur.nl beschikt over een groot wagenpark van representatieve en jonge lesvoertuigen die op verhuurbasis worden aangeboden. Dat is bijvoorbeeld het geval als een rijschoolhouder zijn voertuig kwijt is voor onderhoud of reparatie van schade. Dat betekent dat de rijschool gewoon door kan gaan met het geven van rijles, ook als het voertuig nog gerepareerd wordt.

Lesauto huren

Rijscholen kunnen ook een lesauto huren als ze bijvoorbeeld tijdelijk extra capaciteit nodig hebben. Of als ze een extra rijbewijscategorie willen aanbieden, zonder daarvoor te hoven investeren in een extra lesauto. Zo biedt Lesautoverhuur.nl voertuigen aan in de categoriën B, BE (zowel voertuig als aanhanger), C1 en D1.

De uitzending van Ondernemend Nederland met daarin Lesautoverhuur is zondag 3 november om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag 9 november (RTL7). Wekelijks geeft het tv-programma een uitgebreide impressie van inspirerende Nederlandse ondernemingen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.