dation, social media, wouter eijkelenkamp, workshop, rijschool, marketing, software

Workshops ‘effectief gebruik van social media’ voor rijscholen

Dation organiseert in samenwerking met de VRB en LBVI en een nieuwe serie workshops ‘social media voor rijscholen’. Tijdens de workshop krijgen rijschoolhouders gerichte en goed te gebruiken tips om de social media kanalen goed op te zetten en succesvol te maken. Vooral over het platform Facebook, waar een groot deel van doelgroep zich dagelijks bevindt, worden veel tips en trucs gegeven om meer fans te krijgen en zakelijke pagina’s tot een succes te maken.

De workshops zijn bedoeld voor rijscholen die willen beginnen met social media en voor rijscholen die al wel gebruik maken van Facebook en Twitter, maar meer uit hun profielen willen halen of niet goed weten wat ze er nu mee kunnen en moeten doen.

Social Media

Na de workshop hebben deelnemende rijschoolhouders een goed beeld van de kansen en mogelijkheden die social media bieden. “Bovendien gaan zij naar huis met een groot aantal praktische tips die ze eenvoudig uit kunnen voeren en waarmee ze snel een groot bereik creëeren”, vertelt Wouter Eijkelenkamp van Dation.

Tijdens de workshop worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

 • Hoe maakt u een goed profiel voor uw rijschool aan op Facebook en Twitter?
 • Hoe krijgt u meer volgers en meer fans?
 • Wat is de Top 10 van meest effectieve berichten voor uw rijschool?
 • Hoe leveren social media u extra aanvragen en leerlingen op?

Rijschoolwebsite

Naast de praktische tips en tools voor social media, krijgen deelnemers ook een korte uitleg op de rol van een website binnen de online marketing. Deelnemers krijgen 10 tips om de vindbaarheid van hun website te verbeteren die ze zelf kunnen uitvoeren. Zo hebben zij naast de social media kanalen, ook de eigen website op orde.

De workshops worden gegeven op de volgende data en locaties:

 • Dinsdag 10 december – Tegelen (Venlo)
 • Donderdag 12 december – Veldhoven
 • Woensdag 18 december – Nijmegen

De kosten voor de workshop bedragen € 50,- per persoon. Het maximum aantal deelnemers is beperkt.

Inschrijven kan via http://dation.nl/trainingen of telefonisch via 053-8200217.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Workshops ‘effectief gebruik van social media’ voor rijscholen | RijschoolPro
dation, social media, wouter eijkelenkamp, workshop, rijschool, marketing, software

Workshops ‘effectief gebruik van social media’ voor rijscholen

Dation organiseert in samenwerking met de VRB en LBVI en een nieuwe serie workshops ‘social media voor rijscholen’. Tijdens de workshop krijgen rijschoolhouders gerichte en goed te gebruiken tips om de social media kanalen goed op te zetten en succesvol te maken. Vooral over het platform Facebook, waar een groot deel van doelgroep zich dagelijks bevindt, worden veel tips en trucs gegeven om meer fans te krijgen en zakelijke pagina’s tot een succes te maken.

De workshops zijn bedoeld voor rijscholen die willen beginnen met social media en voor rijscholen die al wel gebruik maken van Facebook en Twitter, maar meer uit hun profielen willen halen of niet goed weten wat ze er nu mee kunnen en moeten doen.

Social Media

Na de workshop hebben deelnemende rijschoolhouders een goed beeld van de kansen en mogelijkheden die social media bieden. “Bovendien gaan zij naar huis met een groot aantal praktische tips die ze eenvoudig uit kunnen voeren en waarmee ze snel een groot bereik creëeren”, vertelt Wouter Eijkelenkamp van Dation.

Tijdens de workshop worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

 • Hoe maakt u een goed profiel voor uw rijschool aan op Facebook en Twitter?
 • Hoe krijgt u meer volgers en meer fans?
 • Wat is de Top 10 van meest effectieve berichten voor uw rijschool?
 • Hoe leveren social media u extra aanvragen en leerlingen op?

Rijschoolwebsite

Naast de praktische tips en tools voor social media, krijgen deelnemers ook een korte uitleg op de rol van een website binnen de online marketing. Deelnemers krijgen 10 tips om de vindbaarheid van hun website te verbeteren die ze zelf kunnen uitvoeren. Zo hebben zij naast de social media kanalen, ook de eigen website op orde.

De workshops worden gegeven op de volgende data en locaties:

 • Dinsdag 10 december – Tegelen (Venlo)
 • Donderdag 12 december – Veldhoven
 • Woensdag 18 december – Nijmegen

De kosten voor de workshop bedragen € 50,- per persoon. Het maximum aantal deelnemers is beperkt.

Inschrijven kan via http://dation.nl/trainingen of telefonisch via 053-8200217.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.