Lesautoverhuur start samenwerking met Hyundai Nederland

Lesautoverhuur en Lesautolease zijn een samenwerking gestart met Hyundai Nederland. Met het contract beschikken beide lesauto-bedrijven nu over vijf nieuwe Hyundai i20 Go’s. “We hebben gekozen voor benzine-auto’s, zodat we de kosten voor het leasen zeer laag kunnen houden. De Hyundai’s zijn dan ook ideaal voor bijvoorveeld startende rijschoolhouders of rijscholen die nog geen grote investeringen willen doen, maar wel lessen willen verzorgen in een splinternieuwe auto die van alle gemakken is voorzien.”

Wanneer een rijschoolhouder tijdelijk niet kan beschikken over zijn lesvoertuig, bijvoorbeeld door onderhoud of schade, dan kan hij hierdoor inkomsten mislopen. Lesautoverhuur.nl biedt in zulke gevallen binnen 24 uur een vervangend en passend lesvoertuig, overal in Nederland. Lesautolease.nl richt zich op het leasen van lesauto’s.

Lesauto

Lesautolease beschikt niet alleen over nieuwe, maar ook over jong gebruikte lesauto’s. Met de toevoeging van de Hyundai’s aan het eerdere aanbod, bevat het wagenpark inmiddels ruim 63 lesauto’s. “Met de nieuwe Hyundai’s kunnen zowel Lesautolease.nl als Lesautoverhuur.nl de dienstverlening uitbreiden”, zo stelt eigenaar Stefan van der Sanden.

“Het is onze missie om voor iedere rijschoolhouder passend vervoer te regelen”, aldus Van der Sanden. “Dat geldt zowel voor de verhuur als voor de lease. Daarom hebben we ons wagenpark uitgebreid met de Hyundai i20 Go’s. Door een zeer breed assortiment aan lesvoertuigen te hanteren, kunnen instructeurs in de door hen gewenste auto lessen bieden.”

Voertuig

De voertuigen van Lesautoverhuur.nl zijn flexibel te huren van één dag tot meerdere maanden. Het bedrijf biedt daarnaast in het hele land een haal- en brengservice aan.

Met het nieuwe contract moet de mobiliteit van rijschoolhouders ook bij schade of onderhoud worden gewaarborgd, zo wordt gesteld. Ter introductie heeft Lesautolease.nl het leasen van een Hyundai i20 Go nu extra scherp geprijsd, zo laat Van der Sanden weten.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Lesautoverhuur start samenwerking met Hyundai Nederland”

maak sinds enkele weken gebruik van deze Hyundai i20 Go
ik moet zeggen een heel leuk wagentje voor mee te lessen
prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lesautoverhuur start samenwerking met Hyundai Nederland | RijschoolPro

Lesautoverhuur start samenwerking met Hyundai Nederland

Lesautoverhuur en Lesautolease zijn een samenwerking gestart met Hyundai Nederland. Met het contract beschikken beide lesauto-bedrijven nu over vijf nieuwe Hyundai i20 Go’s. “We hebben gekozen voor benzine-auto’s, zodat we de kosten voor het leasen zeer laag kunnen houden. De Hyundai’s zijn dan ook ideaal voor bijvoorveeld startende rijschoolhouders of rijscholen die nog geen grote investeringen willen doen, maar wel lessen willen verzorgen in een splinternieuwe auto die van alle gemakken is voorzien.”

Wanneer een rijschoolhouder tijdelijk niet kan beschikken over zijn lesvoertuig, bijvoorbeeld door onderhoud of schade, dan kan hij hierdoor inkomsten mislopen. Lesautoverhuur.nl biedt in zulke gevallen binnen 24 uur een vervangend en passend lesvoertuig, overal in Nederland. Lesautolease.nl richt zich op het leasen van lesauto’s.

Lesauto

Lesautolease beschikt niet alleen over nieuwe, maar ook over jong gebruikte lesauto’s. Met de toevoeging van de Hyundai’s aan het eerdere aanbod, bevat het wagenpark inmiddels ruim 63 lesauto’s. “Met de nieuwe Hyundai’s kunnen zowel Lesautolease.nl als Lesautoverhuur.nl de dienstverlening uitbreiden”, zo stelt eigenaar Stefan van der Sanden.

“Het is onze missie om voor iedere rijschoolhouder passend vervoer te regelen”, aldus Van der Sanden. “Dat geldt zowel voor de verhuur als voor de lease. Daarom hebben we ons wagenpark uitgebreid met de Hyundai i20 Go’s. Door een zeer breed assortiment aan lesvoertuigen te hanteren, kunnen instructeurs in de door hen gewenste auto lessen bieden.”

Voertuig

De voertuigen van Lesautoverhuur.nl zijn flexibel te huren van één dag tot meerdere maanden. Het bedrijf biedt daarnaast in het hele land een haal- en brengservice aan.

Met het nieuwe contract moet de mobiliteit van rijschoolhouders ook bij schade of onderhoud worden gewaarborgd, zo wordt gesteld. Ter introductie heeft Lesautolease.nl het leasen van een Hyundai i20 Go nu extra scherp geprijsd, zo laat Van der Sanden weten.

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Lesautoverhuur start samenwerking met Hyundai Nederland”

maak sinds enkele weken gebruik van deze Hyundai i20 Go
ik moet zeggen een heel leuk wagentje voor mee te lessen
prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.