IBKI: opleider WRM-T moet examenlocatie en routes indienen

tractor

Opleiders voor de WRM-T hebben tot 1 maart de tijd om hun examenlocatie en mogelijke examenroutes in te dienen bij het IBKI. Ze kunnen hun eigen locatie beschikbaar stellen voor afname van het instructeursexamen voor de trekker en moeten daarbij per plek minstens drie examenroutes aanleveren. Pas na controle en goedkeuring mogen de praktijkexamens daadwerkelijk plaats gaan vinden. Dat meldt het exameninstituut. 

“Medio 2015 wordt gestart met diverse WRM-examens voor de categorie T. Vanuit de branche bereiken ons al wat langer vragen over de examenlocaties die door het IBKI voor de rijproeven (fase 1b) gebruikt zullen worden”, zo wordt gesteld. “Verzoek tot schouwing van de routes en de locatie kunnen per mail worden ingediend.”

WRM-T

Het IBKI gaat WRM-examens voor de T-categorie uitsluitend vanaf door het exameninstituut goedgekeurde locaties afnemen. Daarnaast moet voor de examenroutes fiat worden gegeven. Om permissie te krijgen, gaat het IBKI zowel de examenlocaties als de aangeleverde routes van de opleiders vooraf schouwen.

“De samenstelling van de routes dient dusdanig te zijn dat de relevante verkeersopgaven getoetst kunnen worden. Hierbij moet rekening gehouden worden met het feit dat er gereden wordt met een voertuigcombinatie bestaande uit een trekker met aanhangwagen die voldoet aan de door het CBR vastgestelde eisen”, zo meldt het IBKI.

Verzoek

Verzoeken tot schouwing kunnen gemaild worden naar [email protected] of [email protected]. Aansluitend wordt er dan een afspraak gemaakt.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IBKI: opleider WRM-T moet examenlocatie en routes indienen | RijschoolPro

IBKI: opleider WRM-T moet examenlocatie en routes indienen

tractor

Opleiders voor de WRM-T hebben tot 1 maart de tijd om hun examenlocatie en mogelijke examenroutes in te dienen bij het IBKI. Ze kunnen hun eigen locatie beschikbaar stellen voor afname van het instructeursexamen voor de trekker en moeten daarbij per plek minstens drie examenroutes aanleveren. Pas na controle en goedkeuring mogen de praktijkexamens daadwerkelijk plaats gaan vinden. Dat meldt het exameninstituut. 

“Medio 2015 wordt gestart met diverse WRM-examens voor de categorie T. Vanuit de branche bereiken ons al wat langer vragen over de examenlocaties die door het IBKI voor de rijproeven (fase 1b) gebruikt zullen worden”, zo wordt gesteld. “Verzoek tot schouwing van de routes en de locatie kunnen per mail worden ingediend.”

WRM-T

Het IBKI gaat WRM-examens voor de T-categorie uitsluitend vanaf door het exameninstituut goedgekeurde locaties afnemen. Daarnaast moet voor de examenroutes fiat worden gegeven. Om permissie te krijgen, gaat het IBKI zowel de examenlocaties als de aangeleverde routes van de opleiders vooraf schouwen.

“De samenstelling van de routes dient dusdanig te zijn dat de relevante verkeersopgaven getoetst kunnen worden. Hierbij moet rekening gehouden worden met het feit dat er gereden wordt met een voertuigcombinatie bestaande uit een trekker met aanhangwagen die voldoet aan de door het CBR vastgestelde eisen”, zo meldt het IBKI.

Verzoek

Verzoeken tot schouwing kunnen gemaild worden naar [email protected] of [email protected]. Aansluitend wordt er dan een afspraak gemaakt.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.