LBKR strijdt met Vakbond CNV voor goede arbeidsvoorwaarden

CNV lid geworden van LBKR

Vakbond CNV brengt 81 nieuwe leden aan bij de LBKR. De twee partijen trekken voortaan samen op in de belangenbehartiging voor rijinstructeurs. CNV was al een belangrijke partner van LBKR. Sinds 6 januari is de vakbond officieel lid van de beroepsvereniging. 

De belangen van mensen behartigen op het gebied van werk en inkomen; dat is de taak van het Christelijk Nationaal Vakverbond. Jos Post van de LBKR vindt dat zowel zelfstandigen als mensen in loondienst recht hebben op goede arbeidsvoorwaarden: ‘Het CNV zet zich in voor de kwaliteit van het leven. Het is te gek dat wij daar in onze branche minimale aandacht voor hebben.’

Post beschrijft het officiële krabbeltje als een bevestiging van een goede samenwerking. De twee organisaties hadden al een hele tijd intensief contact, maar LBKR hoopt dankzij de officiële samenwerking meer voor elkaar te krijgen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LBKR strijdt met Vakbond CNV voor goede arbeidsvoorwaarden | RijschoolPro

LBKR strijdt met Vakbond CNV voor goede arbeidsvoorwaarden

CNV lid geworden van LBKR

Vakbond CNV brengt 81 nieuwe leden aan bij de LBKR. De twee partijen trekken voortaan samen op in de belangenbehartiging voor rijinstructeurs. CNV was al een belangrijke partner van LBKR. Sinds 6 januari is de vakbond officieel lid van de beroepsvereniging. 

De belangen van mensen behartigen op het gebied van werk en inkomen; dat is de taak van het Christelijk Nationaal Vakverbond. Jos Post van de LBKR vindt dat zowel zelfstandigen als mensen in loondienst recht hebben op goede arbeidsvoorwaarden: ‘Het CNV zet zich in voor de kwaliteit van het leven. Het is te gek dat wij daar in onze branche minimale aandacht voor hebben.’

Post beschrijft het officiële krabbeltje als een bevestiging van een goede samenwerking. De twee organisaties hadden al een hele tijd intensief contact, maar LBKR hoopt dankzij de officiële samenwerking meer voor elkaar te krijgen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.