Partnerverhaal

Omscholen tot rijinstructeur? Bezoek de open dag met banenmarkt bij Jongepier

Rijinstructeur by Jongepier opent op 14 mei de deuren om een kijkje in de keuken te geven over de opleiding en het vak van rijinstructeur. Ze laten zien wat het inhoudt om rijinstructeur te zijn, hoe de lessen eruitzien en laten je plaatsnemen op de plek van de instructeur.

Op de open dag wil instructeursopleider Jongepier geïnteresseerden laten ervaren hoe het is om rijinstructeur te zijn. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor. Ook kun je gelijk kennis maken met potentiële werkgevers op de banenmarkt. Je kunt je inschrijven via deze link.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

De markt vindt plaats op de Turfstekerstraat 63 in Aalsmeer en duurt van 10 tot 14 uur op zaterdag 14 mei.

Jongepier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Omscholen tot rijinstructeur? Bezoek de open dag met banenmarkt bij Jongepier | RijschoolPro
Partnerverhaal

Omscholen tot rijinstructeur? Bezoek de open dag met banenmarkt bij Jongepier

Rijinstructeur by Jongepier opent op 14 mei de deuren om een kijkje in de keuken te geven over de opleiding en het vak van rijinstructeur. Ze laten zien wat het inhoudt om rijinstructeur te zijn, hoe de lessen eruitzien en laten je plaatsnemen op de plek van de instructeur.

Op de open dag wil instructeursopleider Jongepier geïnteresseerden laten ervaren hoe het is om rijinstructeur te zijn. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor. Ook kun je gelijk kennis maken met potentiële werkgevers op de banenmarkt. Je kunt je inschrijven via deze link.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

De markt vindt plaats op de Turfstekerstraat 63 in Aalsmeer en duurt van 10 tot 14 uur op zaterdag 14 mei.

Jongepier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.