Overzicht (online) WRM-bijscholingen

Opleidingen via Lenoir Opleidingen

Volg je bijscholing tijdens de lockdown
Wil je tijdens de lockdown je tijd nuttig besteden? Doe dan mee aan de bijscholingscursussen van Lenoir Opleidingen via webinar. De webinars tellen mee voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Wij vinden dat een bijscholing echt van toegevoegde waarde moet zijn voor een rijinstructeur. Daarom werken we met ervaren docenten, die als geen ander in staat zijn de theorie te vertalen naar de dagelijkse praktijk van het lesgeven.
Aangezien bijscholingscursussen al duur genoeg zijn hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Vanwege grote belangstelling worden regelmatig extra bijscholingscursussen bij gepland.
Kijk voor een actueel overzicht op onze website. www.allesvoorrijinstructeurs.nl

Waarom Webinar bij Lenoir Opleidingen kwalitatief hoogwaardige bijscholingscursussen:

– Praktijkgerichte benadering

– Interactieve aanpak

– Aantrekkelijke tarieven

– Eenvoudig en veilig deelnemen vanaf je eigen locatie

– Geschikt voor WRM en RIS instructeurs

* Opleidingen via Rijinstructeur by Jongepier

Om er voor te zorgen dat je WRM-certificaat niet verloopt biedt Rijinstructeur by Jongepier de mogelijkheid om diverse bijscholingen nu via een webinar te volgen. Snel en eenvoudig, veilig vanaf je eigen werkplek. Goed gekeurd door IBKI zodat je zeker weet dat je bevoegdheidspas geldig blijft.

Wat zeggen onze cursisten over de bijscholing via onze unieke Zoom studio:

Cursus “Rijprocedure B” op afstand gevolgd.
Ik heb dit als een prettige manier van cursus krijgen ervaren. Moest tijdens de cursus al mijn mening bijstellen. Deze was namelijk “zal wel een lange dag worden, mis de communicatie met lotgenoten”, echter het tegendeel is waar. Tijd vliegt om.  Met dank aan de docent, mijn mede cursisten, de cursusomgeving en de gebruikte techniek.  De breakoutroom was een aangename verrassing. Opdrachten vervullen met kleinere groepen, om die daarna klassikaal weer te behandelen. Goede interactie tussen docent en cursisten hierdoor.

Dankzij Corona onderhand al bijna een jaar vergaderen via Zoom, Teams, Google Meet, enz, enz… Van te voren wel goed onthouden welke je nu weer moet gebruiken… 🙈
Best ‘grappig’ allemaal, veel reistijd bespaard en voor het milieu ‘goed bezig’, ondanks dat we op ‘groene’ stroom rijden reden.
Tijdens de Lock-Down afgelopen weken, naast online vergaderen ook online nascholingen gevolgd. En eerlijk; dit is de meest interactieve manier van online nascholing, tot zover. 👍🏽
Leuk van opzet en innovatief en vooral dat laatste is voor mij het meest interessante deel!
Eerlijk gezegd gaat er niets boven (lees evenaard) een live theorieles, maar als je moet roeien met de riemen die je hebt? Dan is dit de meest realistische oplossing en bevordelijk voor je ‘zitvlees’? Maar petje af!

Daar waar we in 1e instantie uitgingen van een lange dag “schermhangen” werden we blij verrast! Wat een innovatieve inspeling op de huidige crisis! Interactief hoogstaand kwalitatief onderwijs, break-out rooms zodat je in kleinere groepjes kunt sparren en opdrachten uitwerkt. In 1 woord: geweldig! De 3 dagen zijn voorbij gevlogen. We zeiden van de week na afloop; “Jammer, het zit er alweer op!” Goed gedaan Team Siem Jongepier!

ONLINE OPLEIDINGEN

* Opleidingen via Roy Somer Opleidingen

  • Als eerste online aanbieder de bijscholing verdeeld over 2 dagen
  • Interactieve training
  • Lesstof vooraf per mail zodat je je kan voorbereiden
  • Gunstig geprijsd (€ 120,- incl. IBKI)

Vanuit de feedback na eerdere webinars hebben wij geleerd dat een hele dag bijscholing van achter de computer zitten, niet effectief en efficient is, vandaar de keuze voor één dagdeel cursus per dag. In de middag is er dan tijd voor andere zaken.

Bel voor meer informatie Roy Somer op 06 30 37 58 56 of kijk op wrmbijscholing.nl

ONLINE OPLEIDINGEN (18:30 – 21:30)

* Opleidingen en bijscholingen via VRO Traffic Masters

Al bijna 30 jaar behoort de Veldhovense Rijinstructeurs Opleiding van de familie van Beersum tot de top van verkeers- en rijinstructeurs opleiders van Nederland. VRO biedt naast de welbekende klassikale WRM bijscholingen nu ook bijscholingen aan via VRO Webinars. Al sinds april vorig jaar verzorgen wij vanuit onze professionele studio online bijscholingen in een virtuele klaslokaal.

Onze ervaren en deskundige docenten, onder andere bekend als auteurs van meerdere verkeersboeken, brengen je op een leuke, professionele en interactieve manier weer helemaal up-to-date. Of het nu gaat over RVV, Wegenverkeerswet, Talking Traffic of faalangst. Bij VRO Traffic Masters heb je het hele jaar door keuze uit een breed aanbod aan bijscholingen.

Op deze manier kan je tijdens de lockdown, maar ook straks erna, het beste uit jezelf naar boven halen.

Door de grote belangstelling wordt ons aanbod continue aangevuld met nieuwe onderwerpen, data en locaties. Ons complete aanbod is te vinden op: www.rijinstructeurs.nl/startdata

Klassikaal:

* Opleidingen via Opweg Verkeersopleidingen

Wanneer u rijinstructeur bent dient u te beschikken over een geldig WRM certificaat. Dit certificaat is vijf jaar lang geldig. Onderaan uw WRM-bevoegdheidspas staat de verloopdatum van het certificaat. Voordat uw WRM-bevoegdheidspas verloopt moet u zes dagdelen (drie dagen) theoretische bijscholing gevolgd hebben en één keer praktijkbegeleiding van het IBKI. Wanneer u hier niet aan voldoet zal IBKI uw bevoegdheid niet verlengen. Om dit te voorkomen biedt Opweg Verkeersopleidingen theoretische bijscholingen en praktijk WRM begeleiding aan. Op dit moment zijn al onze WRM Opleidingen weer online te volgen!